Uslu: Başarılı sporcularımıza sahip çıkıyoruz – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Uslu: Başarılı sporcularımıza sahip çıkıyoruz

Uslu: Başarılı sporcularımıza sahip çıkıyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ocak 2020 Salı - 16:50Güncelleme: 28 Ocak 2020 Salı - 16:50
Uslu: Başarılı sporcularımıza sahip çıkıyoruz

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, başarılı sporculara sahip çıkıp destek verdiklerini söyledi.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Naim Süleymanoğlu Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda 96 kilo da koparma, silkme ve toplamda rekorlar kırarak altın madalyaya uzanan Mehmet Avcıl ile Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ve Bölge Müdürü Ahmet Taş’ı ziyaret etti.

Başarılı halterciyi kutlayan Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, “Bu çocuklar ülkemizin kıymetli çocukları, geleceğimiz. Biz geleceğimize sahip çıkıyoruz. Başarılı sporcumuzun her zaman yanındayız. Başarılarının devamını diliyorum”dedi.

Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ise, ”Ülkemizde nice Naimler yetişecek. Mehmet Avcıl da bu yeteneğe sahip bir sporcu. Ülkemizi, bayrağımızı en iyi şekilde yurt dışında da temsil etmesini temenni ediyorum. Önümüzdeki süreçte daha büyük başarılara imza atılması için sporcumuza sponsorluk desteğimiz devam edecektir” diye konuştu.

Sporcunun 14-21 Mart tarihlerinde Romanya Bükreş’te gerçekleşecek Dünya Gençler Halter Şampiyonası aday kadrosuna davet edilmesi bekleniyor.