Denizli OSB Turnuvası’nda şampiyon Gamateks oldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB Turnuvası’nda şampiyon Gamateks oldu

Denizli OSB Turnuvası’nda şampiyon Gamateks oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Kasım 2018 Cuma - 16:30Güncelleme: 16 Kasım 2018 Cuma - 16:30
Denizli OSB Turnuvası’nda şampiyon Gamateks oldu

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nce bölgedeki firmaların katılımıyla bu yıl 16’ncısı düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. OSB Futbol Süper Lig Şampiyonu Gamateks Tekstil oldu.

Turnuvanın final karşılaşması Gamateks Tekstil ile Gökhan Tekstil arasında oynandı. Karşılaşmayı Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Honaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Duran, Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, ASKF Başkan Yardımcısı Ünal Coşkun, Denizli OSB Teknik Koleji Okul Müdürü Sadettin Dumlu ve firma temsilcileri ile çok sayıda taraftar izledi.

GAMATEKS 4-2 KAZANDI

Gamateks Tekstil ile Gökhan Tekstil’in karşı karşıya geldi. Veysel Akay, Veysel Şencan ve Resul Can hakem triosunun yönettiği karşılaşma zevkli ve çekişmeli geçti. Sahadan 4-2 galip ayrılan Gamateks, turnuvanın şampiyonu oldu.

Takımın teknik kaptanı Ali Dercan, maç sonrası “Her sene olduğun gibi lige çok iyi başladık ve sonuna kadar her sene olduğu gibi geldik.Bu sene farklı olarak şeytanın bacağını kırdık ve kupayı kazandık. Tüm takım arkadaşlarıma, bize destek veren Gamateks Tekstil Yönetim Kuruluna ve taraftarlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DENİZ TEKSTİL 3. OLDU

Final grubunda Uğurlular Tekstil’i 6-3 yenen Deniz Tekstil de Süper Lig üçüncülüğünü elde etti.

TAŞ: AMAÇ KAYNAŞMAYI SAĞLAMAK

Karşılaşmalar sonrası düzenlenen kupa töreninde konuşan OSB Müdürü Ahmet Taş, organizasyonla bölgede bulunan firmalarda çalışanların birbiriyle kaynaşmalarını ve tanışmalarını sağlamanın amaçlandığını belirterek, “Bilindiği üzere bölgemizde 25 bin çalışan mevcuttur. Günümüz şartlarında çalışanlarımızı yoğun ve stresli iş ortamından bir nebze ayırıp çalışanların birbirleriyle tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlamak, aralarındaki dayanışmayı artırmak amacıyla bu turnuvayı düzenliyoruz. Yaptığımız bu spor etkinliği neticesinde çalışanların iş performanslarının artacağına ve iş kazalarının minimuma indireceğine inancımız tamdır. Tüm takımların futbolcularını, yöneticilerini, taraftarlarını, şampiyon takım Gamateks Tekstili tebrik ederim” dedi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

12 Temmuz 2018'de başlayan OSB Futbol Süper Ligi’nde oynana grup ve playoff maçlarının ardından üçüncü olan Deniz Tekstil A.Ş.’nin ödülünü OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, ikinci olan Gökhan Tekstil A.Ş.’nin ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, turnuvanın şampiyonu olan Gamateks Tekstil A.Ş.’nin ödülünü Honaz Belediye Başkanımız Turgut Devecioğlu verdi.

GOL KRALI UĞUR AYBAY OLDU

Gökhan Tekstil’den Uğur Aybay, 19 gol ile turnuvanın gol kralı oldu ve kupasını Honaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Duran’ın elinden aldı.

TURNUVA CENTİLMENLİK İÇİNDE GEÇTİ

12 takım içerisinde en centilmen takım Uğurlu Oto Cam A.Ş. oldu. Ödül ve madalyalarını Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun takdim etti.

DİĞER ÖDÜLLER

Final karşılaşmasını yöneten Veysel Akay, Veysel Şencan ve Resul Can Akgün’e plaketlerini Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp verdi.

2018 Futbol Etkinlikleri anısına yaptırılan almanakları, Süper Lig ve Yükselme Grubu Futbol Turnuvasına katılan takımlara OSB Müdürü Ahmet Taş takdim etti.

SÜPER LİG’DEN DÜŞEN TAKIMLAR

Bu yıl OSB Futbol Süper Ligi7ne veda eden takımlar ise Shamrock Tekstil, Kocaer Tekstil ve Sirmersan Mermer oldu.