Denizli OSB organizasyonunda her gün 3 bin kişiye iftar sofrası kuruluyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB organizasyonunda her gün 3...

Denizli OSB organizasyonunda her gün 3 bin kişiye iftar sofrası kuruluyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mart 2024 Perşembe - 10:07Güncelleme: 21 Mart 2024 Perşembe - 10:07
Denizli OSB organizasyonunda her gün 3 bin kişiye iftar sofrası kuruluyor

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde (Denizli OSB) faaliyetlerini yürüten firmaların desteği ile her gün 3 bin kişi kurulan iftar sofrasında ağırlanıyor.

Denizli OSB’de yer alan firmaların desteğinde ramazan ayı boyunca Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi’nde vatandaşlara yönelik iftar yemeği veriliyor.

Vatandaşların ve Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin yoğun olarak katıldığı iftar yemeğinde binlerce kişi orucunu hep birlikte açıyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan iftar yemeği her gün farklı bir firmanın ev sahipliği yapacağı belirtildi.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Denizli OSB Yönetim Kurulu olarak amacımız, soframızda yediğimiz yemeği tüm vatandaşlarımızla paylaşmak. Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşamak istiyoruz. Her gün 4 çeşit yemek çıkarıyoruz. Üniversitemizde okuyan, evlerinden uzak olan gençlerimiz, evine ulaşamayanlar, evinde yemek pişiremeyen insanlar gelip soframıza misafir oluyorlar. Bize destek vermek isteyen hayırsever üyelerimize de kapımız her zaman açıktır. Ben bu vesileyle Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum.”