Denizli OSB Ligi’nde şampiyonlar: Gamateks ve Denizli OSB – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB Ligi’nde şampiyonlar: Gamateks ve...

Denizli OSB Ligi’nde şampiyonlar: Gamateks ve Denizli OSB

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Aralık 2019 Perşembe - 16:52Güncelleme: 5 Aralık 2019 Perşembe - 16:52
Denizli OSB Ligi’nde şampiyonlar: Gamateks ve Denizli OSB

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nce her yıl amatör spor etkinlikleri kapsamında düzenlenen Denizli OSB Futbol Süper Lig ve Yükselme Grubu’nda maçlar tamamlandı. OSB Süper Lig’de Gamateks, OSB Yükselme Grubu’nda Denizli OSB şampiyon oldu.

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen Denizli OSB Süper Lig ve Yükselme Grubu Futbol Turnuvası, 27 Ağustos’ta Gamateks-AFZ Gelişim Tekstil maçı ile başlamıştı. Turnuva, oynanan 105 karşılaşmayla sona erdi.

YÜKSELME GRUBUNUN KAZANANI OSB MÜDÜRLÜĞÜ

OSB Yükselme Grubu’nun şampiyonunu beliryecek karşılaşma Denizli OSB ile Durtaş Tekstil arasında oynandı. Üstün bir oyunla sahadan 6-1 galip ayrılan Denizli OSB, yükselme grubunu şampiyon olarak tamamladı. Denizli OSB ve Durtaş ile birlikte yükselme grubunu üçüncü bitiren Görenler Etiket, önümüzdeki sezon OSB Süper Lig’de mücadele edecek.

Bu yıl yükselme grubunun en centilmen takımı Sirmersan Mermer olurken, gol krallığını da Görenler Etiket takımından Yasir Arabacı kazandı.

ÖZTÜRK: BAŞARIMIZI SÜPER LİG’DE SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

OSB Bölge Müdürlüğü takımının yöneticisi ve sporcusu Faruk Öztürk, turnuva sonrasında “OSB olarak sporu çok seviyoruz. Yaptığımız hazırlık maçlarında ve antrenmanlarda hedefimiz şampiyon olmaktı. Bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Bu yükselişimizi önce süper kupa ve ardından süper lig şampiyonu olarak devam ettirmek istiyoruz. Bize bu imkânı tanıyan Bölge Müdürümüz Ahmet Taş’a, takım arkadaşlarıma, diğer katılımcılar ve turnuvaya emek harcayanbütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

SÜPER LİG’DE ŞAMPİYON GAMATEKS

OSB Süper Lig’de ise, 12 takım tek devreli lig usulüyle mücadele etti. Karşılaşmalar sonunda Gamateks, Deniz Tekstil, Uğurlu Oto Cam ve Gökhan Tekstil ilk dörtte yer alarak play-off oynamaya hak kazandı.

Play-off maçlarında finale Gamateks ile Deniz Teksil isimlerini yazdırdı. İki takımın sağanak yağmur altındaki mücadelesinde rakibini 5-1 yenen geçen yılın şampiyonu Gamateks, bu yıl ilk kez verilen süper kupanın sahibi oldu.

Süper Lig’in üçüncülük-dördüncülük maçında Uğurlu Oto Cam ile Gökhan Tekstil karşılaştı. Gökhan Tekstil’i 5-1 yenen Uğurlu Oto Cam üçüncülüğü elde etti.

Bu sezon süper ligin en centilmen takımı Bereket Enerji, gol kralı ise 36 gol atan Gamateks’ten Serdar Oral oldu. Kaynak Dokuma, Uğurlular Tekstil ve Atateks Tekstil, bu yıl süper ligden düştü.

DERCAN: TECRÜBE ŞAMPİYON YAPTI

Gamateks yöneticisi Ali Dercan, elde ettikleri şampiyonlukla ilgili “Çok iyi bir sezon geçirdik. Yaptığımız maçların hiç birini kaybetmedik. Zorlandığımız zamanlar oldu ama tecrübe ve kazanma hırsı bizim şampiyon olmamızı sağladı. Turnuva boyunca desteklerini bizden esirgemeyen Gamateks Yönetim Kuruluna, firma çalışanlarına, OSB Yönetim Kuruluna ve sporcularıma çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

TAŞ: GÜZEL BİR TURNUVA GERÇEKLEŞTİRDİK

Sezonun değerlendirmesini yapan Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş da “Denizli OSB Bölge Müdürlüğü sahasında oynanan OSBM Süper Lig ve Yükselme Grubu Futbol turnuvasını geride bıraktık. Turnuvaya katılarak sporun birleştirici gücünü, dostluğunu gösteren tüm sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek, şunları söyledi:

“Ülkemizde üzülerek izlediğimiz futbol müsabakalarında yaşanan istenmeyen olaylardan farklı olarak bizim turnuvamızda birbirine saygının önemini, birlikte hareket etmenin güzelliğini, insan sevgisi ile birleştirerek ortaya koyan güzel bir turnuvayı gerçekleştirdik. Umarız tüm rekabetler, bu turnuvada gördüğümüz gibi saygı ve dostluk çerçevesinde olur. Turnuvada kıyasıya centilmenlik içerisinde mücadele eden tüm takımları tebrik ediyorum. OSB Bölge Müdürlüğümüzce düzenlenen bu turnuva bundan sonra da bu amaca hizmet ederek devam edecektir. Bölgemize bu sayede bir heyecan gelecek ve insanlarımız futbolu daha çok sevecek, spora daha çok yönlenecektir. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Yönetim Kurulumuza, başarılı bir şekilde turnuvayı yöneten hakemlerimize, Bölgemiz çalışanlarına ve özellikle işlerinden zaman ayırıp turnuvada mücadele eden tüm takım yöneticilerine ve sporcularımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”