Denizli OSB Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli...

Denizli OSB Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Eylül 2023 Çarşamba - 18:49Güncelleme: 20 Eylül 2023 Çarşamba - 18:49
Denizli OSB Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Futbol Turnuvası’nın final maçında Bahar Tekstil’i 5-1 yenen Gökhan Tekstil şampiyonluğa ulaştı.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Denizli OSB Süper Ligi’nde şampiyonu belirleyecek maçta Gökhan Tekstil ile Bahar Tekstil takımları karşılaştı. OSB Süper Lig Şampiyonu ve Yükselme Grubu Şampiyonu iki takım arasındaki maçta gülen taraf, 5-1 skor ile Gökhan Tekstil oldu. Gökhan Tekstil bu sonuçla kupayı ilk kez kazandı.

Karşılaşma sonunda kupayı veren Denizli OSB DOSB Bölge Müdürü ve Futbol Tertip Komitesi Başkanı Ahmet Taş, “Firmalar arası bu organizasyonların birlik ve beraberliği daha da artırdığını görmekteyim. Bu da bizim yaptığımız sportif faaliyetlerin amacına ulaştığına işaret ediyor. Bu sebeple bu faaliyetleri katlayarak arttırmayı düşünüyoruz” dedi.

Gökhan Tekstil Teknik Direktörü Mevlüt Tuğan, maça iyi hazırlandıklarını belirterek, “Yönetim kurulumuz bu tarz sosyal aktivitelerde bize yüzde yüz destek vermektedir. Bu da şampiyonluğumuz için büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur. Yeni sezonda da iddialıyız” diye konuştu.

Bahar Tekstil Yöneticisi Mahir Aysu ise,” Sahada kazanmak için elinden geleni yapan, oynayabildiği kadar dominant bir oyun oynayan, seyredenlere seyir zevki veren, hiçbir rakipten çekinmeyen bir Bahar Tekstil izlettirmek bizim ilk hedefimiz olacak. Umarım bunu başarırız. Bu vesileyle Süper Ligde oynayan tüm takımlara başarılar dilerim”

DENİZLİ (İHA)