Avusturya’da staj yapan DOSTEK Koleji öğrencileri yurda döndü – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Avusturya’da staj yapan DOSTEK Koleji öğrencileri...

Avusturya’da staj yapan DOSTEK Koleji öğrencileri yurda döndü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ağustos 2023 Perşembe - 14:12Güncelleme: 10 Ağustos 2023 Perşembe - 14:12
Avusturya’da staj yapan DOSTEK Koleji öğrencileri yurda döndü

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonu Projesi ile Avusturya’da 40 gün staj yapan DOSTEK Koleji öğrencileri yurda döndü.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2022 yılı Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonu Projesi ile staj hareketliliği programına katılan DOSTEK Koleji öğrencileri; kurulum, bakım, servis ve elektrik acil durum hizmeti veren özel bir elektronik firmasında yerinde uygulama eğitimleri aldı.

Hafta sonlarında ise kültürel geziler yapan öğrenci grubu, Avusturya’nın kültürel zenginliklerini görme fırsatı buldu.

Proje çerçevesince yurt dışında öğrencilerin gerçekleştirdiği stajın oldukça faydalı olduğuna inandığını kaydeden DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu, “Yurt Dışı staj projesine katılan öğrencilerimiz kazandıkları mesleki becerilerin yanında dilsel yönde de kendilerini geliştirmişler, bulundukları ülkenin tarihi ve turistik yerlerini gezmişlerdir. Bu güzel proje ile yurtdışını görme ve orada yapılan uygulamaları gözlemleme fırsatı bulan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekleşen bu projenin tanıtımını yapmak, kazanımları diğer öğrenci ve paydaşlara aktarmak amacıyla çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.