Çevreci öğretmenden “Bugün Tohum Yarın Nefes” projesi – D20Haber
14.05.2025, Çarşamba
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Çevreci öğretmenden “Bugün Tohum Yarın Nefes”...

Çevreci öğretmenden “Bugün Tohum Yarın Nefes” projesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Aralık 2020 Cumartesi - 16:34Güncelleme: 19 Aralık 2020 Cumartesi - 16:35
Çevreci öğretmenden “Bugün Tohum Yarın Nefes” projesi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki Turgay Mersin Ortaokulunda görev yapan öğretmenler ile öğrencileri, daha yeşil bir Denizli için kolları sıvadı. “Bugün Tohum Yarın Nefes” projesini hayata geçirmek için, öğrencilere tohum dağıtıldı.

Turgay Mersin Ortaokulunda görev yapan sosyal bilgiler öğretmeni Nihal Madenciler, pandemi döneminde “Bugün Tohum Yarın Nefes” ismini verdiği projesinde ilk adımı attı. Meslektaşlarının da desteğiyle çeşitli türlerdeki ağaçların fidanlarını öğrencilere dağıttılar. Saksılarda yeşerecek tohumlar, ilkbaharda Orman Müdürlüğünün belirleyeceği alana dikilecek.

Haberin DevamıReklam




Proje sorumlusu Nihal Madenciler, fidanların daha yeşil bir Denizli ile nefes ve oksijen olarak geri dönmesi için çalıştıklarını, eğitimi sadece canlı derslerle sınırlı görmediklerini, eğitimin her alanını farklı uygulamalarla değerlendirdiklerini ifade etti.