Bağ’ın rektörlüğünden sonra eşine açtığı özel kadro da gitti – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Bağ’ın rektörlüğünden sonra eşine açtığı özel...

Bağ’ın rektörlüğünden sonra eşine açtığı özel kadro da gitti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Kasım 2020 Çarşamba - 11:13Güncelleme: 11 Kasım 2020 Çarşamba - 16:25
Bağ’ın rektörlüğünden sonra eşine açtığı özel kadro da gitti

Prof Dr Hüseyin Bağ’ı Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünden eden “eşe özel kadro” iptal edildi. PAÜ Rektörlüğünün, aynı dönemde açılan toplam 8 kadronun iptal edildiğini duyuran ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.

D20HABER.COM’un Derya Bağ ile birlikte özel şartlar oluşturularak açılan 8 kadroyu değişik tarihlerde haberleştirmiş, Prof Dr Hüseyin Bağ’ın rektörlük görevinden alındığı gün gerçekleştirilen sınavların sonuçlarını da ısrarla sormuştu.

RESMİ GAZETEDEKİ İLAN

“10 Ağustos’ta yapılan sınavın sonucu neden açıklanmıyor?” sorusunu tüm ısrarlarımıza rağmen yanıtsız bırakan PAÜ Rektörlüğü, nihayet adım attı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanda “Üniversitemizin 07.07.2020 tarih ve 31178 sayılı Resmî Gazete’de ilan edilen öğretim elemanı alımı kapsamında Öğretim Görevlisi ile ilgili kadroların özel şartları revize edileceğinden dolayı ilgili ilanda yer alan 8 (sekiz) adet öğretim görevlisi ilanının ve bu ilan sonucunda yapılan işlemlerin iptaline karar verilmiştir. İlgililere duyurulur” denildi.

İŞTE O KADROLAR

PAÜ Rektörlüğü, Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne 1, Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’na 2, Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na 4, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne 1 olmak üzere 8 araştırma görevlisi alımı için sınav açmıştı. Derya Bağ için Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde kadro oluşturulmuştu.

Söz konusu kadrolar için başvurular 7-21 Temmuz tarihleri arasında alınırken, ön değerlendirme sonuçları da 5 Ağustos’ta açıklanarak, 10 Ağustos’ta yapılacak sınava girmeye hak kazananların isimleri duyurulmuştu.