Zolan’dan yatırımcılara ‘otel’ çağrısı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan yatırımcılara ‘otel’ çağrısı

Zolan’dan yatırımcılara ‘otel’ çağrısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Nisan 2022 Perşembe - 09:46Güncelleme: 7 Nisan 2022 Perşembe - 13:58
Zolan’dan yatırımcılara ‘otel’ çağrısı

Denizli Kayak Merkezi’ne giderek incelemeler yapan Başkan Osman Zolan, konaklama ihtiyacı ile ilgili olarak yatırımcılara çağrıda bulundu. Zolan, “Yatırımcılarımızı harekete geçirirsek otel yapımını da sağlamış olacağız. Otel için yatırım gelmezse Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu ihtiyacı karşılayacağız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyence geçtiğimiz yıl inşasına başlanan ve kış sezonunun erken açılmasıyla tamamlanamayan sosyal tesiste incelemelerde bulundu. Artan ihtiyaçların karşılanması amacıyla başlanan tesisin bin 350 metrekare alanı kapsadığı kaydeden Zolan, yeni sosyal tesisin ziyaretçilerin günübirlik tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede olacağını dile getirdi. Zolan, tesisin 2022-2023 kayak sezonunda hizmete alınacağını açıkladı.

“KAYAK MERKEZİMİZİ BİR ADIM İLERİ TAŞIYACAĞIZ”

Denizli Kayak Merkezi'nin yol sorununu çözdüklerini söyleyen Zolan, tesisin yol kalitesiyle dünya standartlarını yakaladığını kaydetti. Merkezin sosyal tesis ihtiyacı için yeni bir projeye başladıklarını aktaran Zolan, "Geçen yaz tesisimizin inşaatına başladık. İnşaat hızlı bir şekilde devam ederken, maşallah kış erken geldi. Soğukların ve kar yağışının hızlı ve yoğun bir şekilde gelmesi ile inşaatımızı tamamlayamadık. İnşallah kış mevsimi bittikten sonra inşaatımızı tamamlayacağız ve Denizli Kayak Merkezimiz yeni sezonda güzel bir sosyal tesise kavuşacak. Kayak merkezimizi bir adım daha ileriye taşımış olacağız" ifadelerini kullandı.

“YATIRIMCI BEKLİYORUZ”

Denizli Kayak Merkezi’nde yapacakları çalışmaların her geçen yıl artarak devam edeceğini ifade eden Zolan, "Burada otelle ilgili alanlar belirlenmiş durumda ve konaklama konusunda yoğun bir talep söz konusu. İş adamlarımıza buradan çağrıda bulunmak istiyorum ve yatırımcılarımızı bekliyoruz. Yatırımcılarımızı harekete geçirirsek otel yapımını da sağlamış olacağız. Otel için yatırım gelmezse de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu ihtiyacı karşılayacağız” dedi. Turizm yatırımlarının özel sektör tarafından yapılmasını arzu ettiklerini söyleyen Zolan, “Burası Ege’nin kayak merkezi ve konaklama ile ilgili yoğun bir talep var” diye konuştu.