Zolan’dan Sarayköy’e alt yapı müjdesi – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan Sarayköy’e alt yapı müjdesi

Zolan’dan Sarayköy’e alt yapı müjdesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2017 Çarşamba - 19:13Güncelleme: 29 Mart 2017 Çarşamba - 19:13
Zolan’dan Sarayköy’e alt yapı müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy’ün yıllardır kanayan yarası haline gelen alt yapısını baştan aşağı değiştireceklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile birlikte Beylerbeyi, Sığma, Cumhuriyet, Köprübaşı ve Aşağı Mahalle’yi ziyaret etti. Sarayköy Belediye Düğün Salonu’nda esnafla bir araya gelen Zolan, Sarayköy tarihindeki en büyük projenin ilçedeki içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirecek alt yapı yatırımı olduğunu söyledi.

Alt yapının sıkıntılarına dikkat çeken Zolan, “Alt yapı yapmak gerçekten belediye başkanlarının tercihi değildir. Çünkü alt yapı çalışmaları sırasında çevre toz ve çamur olur, insanları rahatsız edersiniz. Alt yapı zordur, kolay kolay cesaret edilemez ama alt yapı olmadan da olmaz” ifadesini kullandı.

Mevcut alt yapının ilçeyi daha fazla kaldıramayacağını anlatan Başkan Zolan, “Boya ile kına ile devam ederseniz geleceğimize, çocuklarımıza, torunlarımıza bir şey bırakamazsınız. Bizler gelip geçiciyiz. Ama önemi olan geride bıraktığımız eserlerdir. 3 yılda birçok eser bıraktık. Alt yapı önemlidir. Bu yatırımımız ile birlikte burada 100 yıl alt yapı yapılmayacak. Torunlarınızın torunları alt yapı inşaatı görmeyecek” dedi.

16 Nisan’daki referanduma da değinen Başkan Zolan, “Önümüzde millet için, ülke için önemli bir konu var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bir parti meselesi, şahıs meselesi değildir. Ben hukukçuyum, 13 yıldır idari sistemin içerisindeyim ve uzun süredir siyaset yapıyorum. Türkiyem nerelerden, hangi kavgalardan geçti. Ülkem 45 günlük hükümet dönemlerini yaşadı” dedi. Mevcut sistemde hükümetlerin dışarıdan müdahalelerle uzun süreli olmadığını, ülkenin her yükselişinde bu müdahalelerin artığını ifade eden Başkan Zolan, “Mesele Türkiye’nin önüne kurumsal olarak bir sistem koymak ve kendi istikrarını sağlamaktır. Önündeki tuzakları bertaraf etmektir” diye konuştu.