Zolan’dan MHP İl Başkanı Garip’e ziyaret – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan MHP İl Başkanı Garip’e ziyaret

Zolan’dan MHP İl Başkanı Garip’e ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mart 2022 Çarşamba - 10:40Güncelleme: 23 Mart 2022 Çarşamba - 15:36
Zolan’dan MHP İl Başkanı Garip’e ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce MHP Denizli İl Başkanı olarak atanan Yusuf Garip ve yönetimini ziyaret etti.

MHP İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP İl Başkanı Yusuf Garip ve partililer katıldı. Garip ve yönetimini tebrik eden Zolan, şunları söyledi: "Yeni göreviniz güzelliklere, hayırlara sebep olsun inşallah. Sizi uzun yıllardır tanıyoruz. Gençliğinizden itibaren siyasetin içinde, millete hizmet etme aşkıyla yürümeye devam ediyorsunuz. Uzun süre, meclis üyesi olarak beraber çalıştık. Hem MHP’yi hem de ilimizi iyi tanıyorsunuz. Bu bütünleşme başarı getirsin inşallah" dileklerini iletti. Türkiye’nin ve dünyanın önemli bir dönemden geçtiğini, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmenin önemini ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Birlik, beraberlik ve gayret, inşallah milletimiz için güzelliklerle sonuçlanacak. Yeni göreviniz tekrar hayırlı olsun. MHP’ye hayırlı olsun, Allah yolunuzu açık eylesin."

Garip ise ziyaret için Zolan’a teşekkür ederek, "Uzun yıllardır birlikte önemli hizmetlere imza atmanın onur ve gururunu yaşıyorum" dedi.