Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Honaz ziyaretine AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mustafa Arık, önceki dönem Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, daire başkanları ve beraberindekiler eşlik etti.
MEZARLIK ZİYARETİ
Ovacık Mahallesi ile başlayan program sırasıyla Karateke, Emirazizli, Kızılyer, Aydınlar, Karaçay, Akbaş, Yukarıdağdere, Aşağıdağdere ve Dereçiftlik mahalleleri ile devam etti. Zolan, vatandaşlarla bir araya geler talep ve önerileri dinledi. Karateke ile Emirazizli mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlemesi gerçekleştirilen mezarlıklarda incelemede bulunan Zolan, 2019 yılında Somali’de terör saldırısında yaşamını yitiren Mehmet Kaplan’ın kabrini de ziyaret etti.
ASFALT YOLDA İNCELEME
İlçenin Aydınlar Mahallesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sathi kaplama yapılan 9 kilometrelik asfalt yolda da incelemelerde bulunan Zolan, kendisini karşılayan ilçe sakinlerine teşekkür etti.
“HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ”
Denizli’nin 616 mahallesinde gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Zolan, konuşmasında şunları söyledi:
“Hamdolsun kardeşliğimiz, sevgimiz artarak devam ediyor. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız. Taleplerini, sıkıntılarını karşılamak için varız. Büyükşehir Belediyesi olarak her ilçemizde olduğu gibi Honaz ilçemizde de ihtiyaç olan hizmetlerimizi olağanüstü gayretle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın vermiş olduğu destek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Allah’ım sağlık versin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Birlikte daha nice güzel hizmetler yapmaya nasip etsin.”