Zolan’dan Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’nde inceleme – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’nde...

Zolan’dan Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’nde inceleme

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Eylül 2023 Salı - 10:12Güncelleme: 26 Eylül 2023 Salı - 10:12
Zolan’dan Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’nde inceleme

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapım çalışmalarının devam ettiği Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’ne giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Engelli bireylerin eğitimden, spora, sağlıktan, sosyal ve kültürel alanlara olmak üzere birçok ihtiyacını karşılaması hedefiyle hayata geçirilen Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi” inşası tüm hızıyla devam ediyor.

Servergazi Mahallesi’nde 12 bin 200 metrekare alana inşa edilen tesisteki son durumu inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve beraberindekiler eşlik etti.

Engelli ailelerinin çocuklarını güvenle teslim edebileceği misafirhaneden hidroterapi havuzuna tesisteki her bir detayın en ince ayrıntısına kadar planlandığını belirten Zolan, “Engelli kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek tesisimizi bir an önce tamamlayıp hizmete alacağız. “İnsana yapılan yatırımların en değerlisi şehrimize çok yakışacak” dedi.

ENGELSİZ SPOR VE YAŞAM MERKEZİ

Tesiste yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet çalışma havuzu, 1 adet hidroterapi havuzu, 250 kişilik çok amaçlı salon, kafeterya, oyun odası, fuaye ve sergi salonu, koordinasyon odası, yemekhane, sığınak, atölyeler, bireysel çalışma odaları, duyu bütünleme odası, çoklu duyu terapi odası, fitness salonu, spor salonları ve daha birçok ihtiyaca yanıt verecek bölümler yer alacak