Zolan’dan yapımı tamamlanan tesiste basketbolla inceleme – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan yapımı tamamlanan tesiste basketbolla inceleme

Zolan’dan yapımı tamamlanan tesiste basketbolla inceleme

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Eylül 2023 Çarşamba - 11:36Güncelleme: 13 Eylül 2023 Çarşamba - 12:12
Zolan’dan yapımı tamamlanan tesiste basketbolla inceleme

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak ilçesinde yapımı tamamlanarak geçici kabulü yapılan kapalı spor salonu ve gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın inceleme gezisine Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, AK Parti Çardak İlçe Başkanı Özgür Aksöğüt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti.

Yapımı tamamlanan ve kısa bir süre sonra açılışı gerçekleştirilecek Çardak Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde inceleme yapan Zolan ve beraberindekiler daha sonra spor salonunda bulunan basketbol sahasında serbest atış yaptı.

Zolan burada yaptığı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden itibaren vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Yeşil alanlardan spor tesislerine, ulaşımdan kırsal alan desteklerine kadar çok sayıda hizmet gerçekleştirdiklerini dile getiren Zolan, birlik ve beraberlik içinde geleceğe eserler bırakmaya devam edeceklerini belirtti. Zolan, konuşmasına şöyle devam etti:

“2014 yılında verdiğimiz ve ‘Şehir merkezimizde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ sözümüzü tutmaya devam ediyoruz. Tüm ilçelerimize, mahallelerimize aynı anlayışla hizmet ediyoruz. İnşallah kısa süre sonra geçici kabulü yapılan bu güzel tesisimizin açılışını hep beraber yapacağız. Çardak ilçemizin güzelliğine güzellik katacak kapalı spor salonu ve gençlik merkezi ilçemize çok yakışacak. Şimdiden Çardak ilçemize, Denizlimize hayırlı uğurlu olsun”