Zolan’dan Bozkurt ve Çardak ziyaretleri – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan’dan Bozkurt ve Çardak ziyaretleri

Zolan’dan Bozkurt ve Çardak ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Aralık 2022 Çarşamba - 11:18Güncelleme: 7 Aralık 2022 Çarşamba - 11:18
Zolan’dan Bozkurt ve Çardak ziyaretleri

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bozkurt ve Çardak ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe ziyaretlerini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kapsamda ilk olarak Çardak’a gitti. Zolan’a Çardak ziyaretinde Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, AK Parti Çardak İlçe Başkanı Nazif Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın ve Seval Gebeş, meclis üyeleri ve beraberindekiler eşlik etti.

 

Gemiş Mahallesi ile başlayan ziyaret programı sırasıyla Gölcük, Ayvaz, Çaltı, Beylerli, Hayriye ve Söğüt Mahallesi ile devam etti. Beylerli Mahallesi’nde inşa edilen halı sahayı inceleyen Zolan daha sonra Bozkurt’a geçti.

AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Mehmet Mumcular ve MHP Bozkurt İlçe Başkanı Hidayet Karadağ’ın da katıldığı ziyarette Zolan, ilçenin Avdan, Armutalan, Mecidiye, Hayrettin ve Baklankuyucak mahallelerine giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Gittiği tüm mahallelerde güzel karşılandığını kaydeden Zolan, tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Pandemi sürecinde yaşanan sıkıntıları anımsatan Zolan, “Salgın sürecinde tüm dünyada çok büyük sıkıntılar çekildi. Sokağa çıkma yasakları uygulandı. Evlatlar bayramda anasının babasının elini öpmeye bile gidemedi” dedi.

2014 yılında Denizli’nin Büyükşehir olmasından itibaren kentin en ücra mahallerini de hizmet vermeye başladıklarını anlatan Zolan, ““Bugüne kadar el ele verdik ve şehrimizin sorunlarını çözmek için gayret sarf ettik. Sizler her zaman bizlere sahip çıktınız. Biz de sizin emanetinize sahip çıkarak şehrimize gece gündüz hizmet etmeye gayret ettik. Hamdolsun bugüne kadar birçok güzellikler yaptık” ifadelerini kullandı.

İki ilçede 12 mahalleyi gezen Zolan, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.