Zolan: Verilen karara saygı duyuyor, başıma taç ediyorum – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Verilen karara saygı duyuyor, başıma...

Zolan: Verilen karara saygı duyuyor, başıma taç ediyorum

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Nisan 2024 Pazartesi - 22:59Güncelleme: 1 Nisan 2024 Pazartesi - 22:59
Zolan: Verilen karara saygı duyuyor, başıma taç ediyorum

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, video paylaşımıyla veda etti. Zolan, "Verilen karara saygı duyuyor, başıma taç ediyorum” ifadesini kullandı.

Pazar günü yapılan seçimde Denizli Büyükşehir belediye Başkanlığı seçimini CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun kazanmasının ardından bir video paylaşarak, veda etti. Denizlililerin verdiği karar ve yetkiyle göreve geldiğini, yine verilen kararla görev süresini tamamladığı belirten Zolan, şunları kaydetti:

"Vermiş olduğunuz karar ve yetkiyle sizleri birçok hizmetlerle tanıştırdık, birçok güzellikler inşa ettik. Girişleriyle, çıkışlarıyla, köprülü kavşaklarıyla, parklarıyla, spor alanlarıyla, altyapısıyla, üstyapısıyla 616 mahalleye, her sokağa hizmet götürdük. Bugün Denizli parmakla gösterilen şehirler arasında. İnşallah daha da güzele gitsin istiyoruz.

Denizlimize birçok eserler yaptık. Kültür merkezleri, yüzme havuzları, teleferik, kayak merkezi ve sayamadığım birçok projeyi inşa ettik. Bunların kahramanı sadece ben değilim. Siz bana yetki vermemiş olsaydınız bunların hiçbirini yapamazdım. Bu işleri, bu projeleri birlikte yaptık, birlikte başardık. Denizlimizin bahtı açık olsun. Daha güzel hizmetlerle tanışmasını temenni ediyorum.

Bu pazar sandığa giderek iradenizi ortaya koydunuz. Sandığa giderek oy kullanan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Demokrasiye ve millet iradesine sahip çıkmanızdan dolayı da tebrik ediyorum.

Sandık sonucu benim görevimin tamamlandığı şeklinde tecelli etti, bu karara saygı duyuyorum. Tartışmadan, eleştirmeden, noktasına virgülüne dokunmadan başıma taç ediyorum. Sizin vermiş olduğunuz kararla geldik, sizin vermiş olduğu kararla da görevimiz sona eriyor. Sizlere ve Denizlimize hizmet etmenin onuruna kavuştum. Denizlimiz daha ileriye, daha güzel gitsin istiyoruz.

Pazar günü verilen kararla yeni seçilen belediye başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu Beyi, ilçe belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Allah'ım başarılı eylesin, Denizli'ye güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Denizlimizin yarını bugünden daha güzel olsun.

Denizli'nin parklarında, caddelerinde, sokaklarında olacağım. Hayatımı Denizli'de devam ettireceğim. değişik alanlarda, mekanlarda yine bir arada olacağız. Bizler aynı şehirde yaşayan, bu şehre sevdalı olan insanlarız."