Zolan, üretici kadınlarla buluştu – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, üretici kadınlarla buluştu

Zolan, üretici kadınlarla buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ağustos 2022 Perşembe - 15:57Güncelleme: 4 Ağustos 2022 Perşembe - 16:05
Zolan, üretici kadınlarla buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi tarafından düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı'nda, çiftçilik yapan kadınlarla bir araya geldi.

Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ile Kadın Meclisi üyeleri, Benim Mahallem projesi kapsamında Muratdede, İlbade ve Gültepe Mahallesi’nde yaşayan kadınlar katıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Özen, yaptıkları çalışmalardan bahsederek Zolan ve eşine destekleri için teşekkür etti.

“SİZLER ÇOK DEĞERLİSİNİZ”

Buluşmadan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Zolan, Kadın Meclisi’nin yaptığı proje ve çalışmalarla kadınların birçok konuda donanımlarının artmasına ve birlik beraberlik içerisinde çalıştıklarına şahit olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Zolan, "Şehrimizi daha ileriye ve iyi noktaya taşımak için el birliği ile çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışacağız. Sizler çok değerlisiniz. Kadın demek başarı demektir. Kadının olmadığı yerde erkek tek kanatlı kuş gibidir” dedi.