Zolan: Ülkemize ve bayrağımıza sahip çıkacaksınız – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Ülkemize ve bayrağımıza sahip çıkacaksınız

Zolan: Ülkemize ve bayrağımıza sahip çıkacaksınız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Mayıs 2018 Pazartesi - 16:03Güncelleme: 14 Mayıs 2018 Pazartesi - 16:03
Zolan: Ülkemize ve bayrağımıza sahip çıkacaksınız

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, YKS öncesi "Eğitim İçin El Ele" projesi kapsamında öğrenci ve aileleriyle bir araya geldi. Gençlere tavsiyelerde bulunan Zolan, “Ülkemize ve bayrağımıza sahip çıkacaksınız" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Eğitim İçin El Ele projesi kapsamında eğitim gören öğrenci ve aileleri YKS öncesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bir araya geldi. Kayalar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Eğitim için El Ele projesinde yer alan eğitmen, öğrenci ve aileleri katıldı. Eğitim için El Ele projesini 10 yıl önce başlattıklarını ve bugüne kadar başarıyla sürdürdüklerini ifade eden Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim konusunda her türlü katkı sağlıyoruz. Üniversitede okuyan gençlerimiz Eğitim İçin El Ele kapsamında kendilerine ayıracak oldukları zamanı, kendilerinden sonraki gençlerin eğitimi için harcıyor. Bu çok güzel" diye konuştu.

“ÜLKEMİZE, BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKACAKSINIZ”

Gençlerin unutmamması gereken değerler olduğunu vurgulayan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemize ve bayrağımıza sahip çıkacaksınız. Gelecekte inşallah bu bayrak sizlerde olacak ve bu ülkeyi omuzlarınızda taşıyacaksınız. Bu yükü taşımaya da hazır olmanız lazım. Milli, manevi değerlerimiz ve tüm güzelliklerimizle inşallah yarını daha güzel yapmak için koşmaya da hazır olmanız gerekiyor.”

PARMAKLA GÖSTERİLEN ŞEHİR: DENİZLİ

Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, Başkan Zolan'ın bugüne kadar birçok hizmete imza attığını vurgulayarak, "Altyapı, üstyapı, yollar, parklar gibi bir çok hizmet Denizli’yi farklı kılan, vizyon ve misyon katan en güzel yatırımlardır. Ege Bölgesi’nde ve Türkiye’de parmakla gösterilen, bugün Avrupa şehirlerini aratmayan çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Bunun kıymetini çok iyi bilelim. Tebrik ediyoruz, Allah razı olsun başkanımızdan, meclis üyelerimizden ve emek verenlerden, aynı şekilde hizmetlerinin devamını diliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Denizli Milletvekili Şahin Tin, Başkan Osman Zolan ve gençler hatıra fotoğrafı çektirdi.