Zolan: Ulaşım sorunlarını çözme gayretimizi sürdürüyoruz – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Ulaşım sorunlarını çözme gayretimizi sürdürüyoruz

Zolan: Ulaşım sorunlarını çözme gayretimizi sürdürüyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Eylül 2020 Pazartesi - 13:52Güncelleme: 21 Eylül 2020 Pazartesi - 13:52
Zolan: Ulaşım sorunlarını çözme gayretimizi sürdürüyoruz

Kent trafiğinin önemli noktalarından olan Ali Marım Bulvarı’ndaki yeni kavşak düzenlemesini inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Denizlimizin ulaşım sorunlarını çözme gayretlerimizi sürdürüyoruz " dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin önemli trafik arterlerinden biri olan Ali Marım Bulvarı’nda başlayan çalışma kapsamında, bölgede incelemede bulundu. Zolan'a Genel Sekreter Yardımcıları Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni, Ulaşım Dairesi Başkanı Cem Bağcı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Merve Sakarya Serim ve beraberindekiler eşlik etti. Çalışanlarla sohbet edip kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, söz konusu çalışmanın Ali Marım Bulvarı, Hasan Gönüllü Bulvarı, Başkarcı Yolu olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi ile Göveçlik Yolu kesişiminde olduğunu belirtti. Yapılan projenin çok önemli bir ihtiyaca yanıt vereceğini söyleyen Zolan, “Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölge daha güvenli, modern ve konforlu bir kavşağa sahip olacak” diye konuştu.

"ÖNEMLİ KAVŞAK NOKTALARINDAN BİRİSİ"

Kent trafiğini daha güvenilir ve konforlu bir şekilde olmasını sağlamak adına bölgede yeni bir düzenlemeye gittiklerini belirten Başkan Zolan, "Trafik akışının daha seri olması, can güvenliği ve konforlu bir geçiş sağlamak adına sürücü pisti olarak da kullanılan Ali Marım Bulvarı’nda bir çalışma yapıyorduk. Akışın daha seri ve güvenli olması adına bu kavşağımızda da bir çalışma yapalım istedik. Çünkü bu bölge şehrimiz için önemli kavşak noktalarından birisi" dedi. Kavşak düzenlemeleri sırasında tüm altyapı çalışmalarını tamamlayarak ilerlediklerini kaydeden Zolan, “Düzenleme sırasında vatandaşların gösterdiği sabırdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

"DENİZLİMİZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜZELLEŞİYOR"

Zaman zaman çalışmalarını incelediklerini belirten Zolan sözlerine şöyle devam etti: "Çalışmalarımızı zaman zaman gelip burada inceliyoruz. İnşallah kısa zamanda hizmete almayı ve vatandaşlarımızın konforu, rahatlığı ve güvenliği yaşamalarını arzu ediyoruz. Ali Marım Bulvarı muhteşem olacak. Denizlimiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Bu noktada bir ihtiyacı daha karşılamak ve Denizlimizin ulaşım noktasındaki sorunlarını çözmek noktasındaki gayretlerimizi sürdürüyoruz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun."