Zolan: Sarayköy’de 100 yıl dokunulmayacak güzelliğe kavuşmuş oluyoruz – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Sarayköy’de 100 yıl dokunulmayacak güzelliğe...

Zolan: Sarayköy’de 100 yıl dokunulmayacak güzelliğe kavuşmuş oluyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Kasım 2022 Pazartesi - 11:35Güncelleme: 7 Kasım 2022 Pazartesi - 11:37
Zolan: Sarayköy’de 100 yıl dokunulmayacak güzelliğe kavuşmuş oluyoruz

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy’ü ziyaret etti. Kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarını inceleyen Zolan, “Artık 100 yıl boyunca bir daha dokunulmayacak bir güzelliğe kavuşmuş oluyoruz” dedi.

Zolan’ın Sarayköy ziyaretine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mustafa Paşalıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti.

 

İlk olarak ilçenin Efe Meydanı’nda esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Zolan, vatandaşlarla da bir araya geldi. Zolan daha sonra kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarını inceleyerek, işçilerle birlikte traverten kaldırım taşı döşedi. Zolan burada yaptığı açıklamada, her ilçede olduğu gibi göreve geldikleri ilk günden itibaren Sarayköy ilçesinin de ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Sarayköy ilçesinin birçok ihtiyacı olduğunu, bunların büyük bir kısmını giderdiklerini söyleyen Zolan, “Sarayköyümüzün altyapısında çok büyük sıkıntı vardı. İlçemizde içme suyu hatları, kanalizasyon hatları baştan aşağı değişti ve yağmur suyu hatları döşendi. Sonrasında altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların yapım çalışmalarına girdik. Şimdi kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarımız artık sona gelmiş durumda. Sarayköyümüzün altyapısı baştan aşağı yenilendi, üstyapısı baştan aşağı yenilenmiş oldu. Denizli’de ne varsa aynı standartlarda yapıldı” dedi.

Altyapı yapılırken toz, çamur gibi olumsuzluklar olduğunu dile getiren Zolan, “Sabırlarından dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Diğer türlü bu işlerin yapılması mümkün değil. Artık 100 yıl boyunca bir daha dokunulmayacak bir güzelliğe kavuşmuş oluyoruz. Sarayköyümüze hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.