Zolan PAÜ’lü öğrencilerle buluştu – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan PAÜ’lü öğrencilerle buluştu

Zolan PAÜ’lü öğrencilerle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ekim 2021 Perşembe - 13:46Güncelleme: 21 Ekim 2021 Perşembe - 13:58
Zolan PAÜ’lü öğrencilerle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ÜNİAK Denizli tarafından düzenlenen programda Pamukkale Üniversitesi'ni (PAÜ) kazanan gençlerle bir araya geldi.

PAÜ yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ile Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve çok sayıda üniversiteli öğrenci katıldı.

Gençlerin sunduğu konser ile başlayan programda konuşan Zolan, eğitimleri için Denizli'ye gelen tüm gençlere "hoş geldin" diyerek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Denizli’nin kişi başı yeşil alan konusunda Avrupa standartlarının üzerinde olduğunu dile getiren Zolan, spor yapmak isteyen gençler için ise Denizli Büyükşehir Belediyesinin 20 branşta ücretsiz spor kursu verdiğini söyledi.

 “GENÇLERE YÖNELİK PROJELER YAPTIK”

Gençliğin hazine olduğunu kaydeden Zolan,"Sizler bizim geleceğimizsiniz, gözbebeğimizsiniz. Gençlik demek hazine demektir, sizler bizden daha başarılı olacaksınız, daha ileri gideceksiniz bundan hiç şüphem yok. Çok şükür her türlü imkanımız var. Bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizleri tebrik ediyorum Denizli'yi tercih ettiğiniz için, bizleri mutlu ettiniz" dedi. Gençlerin Denizli'de güzel zaman geçirebilecekleri Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi, kültür, spor ve sanat etkinlikleri ve tesislerini anlatan Zolan, "Denizlimizde her şey var çok şükür" dedi. Gençlere yönelik sayısız proje yaptıklarını kaydeden Zolan, Denizli’nin "Genç Dostu Şehir" ödülü aldığını hatırlattı.

KARAKALEM ÇALIŞMASI HEDİYE EDİLDİ

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutluhan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör de yeni dönemde PAÜ'yü kazanarak Denizli'ye gelen gençlere "hoş geldin" dileyerek eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından PAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Tuğba Barış, Başkan Zolan'a eşi Berrin Zolan ile birlikte çekildiği gençlik fotoğrafının karakalem çalışmasını hediye etti.

Gençlerle bir süre sohbet edip konseri dinleyen Zolan bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.