Zolan, koltuğunu ortaokul öğrencisi Elif Yılmaz’a bıraktı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, koltuğunu ortaokul öğrencisi Elif Yılmaz’a...

Zolan, koltuğunu ortaokul öğrencisi Elif Yılmaz’a bıraktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Nisan 2022 Cumartesi - 09:49Güncelleme: 23 Nisan 2022 Cumartesi - 09:49
Zolan, koltuğunu ortaokul öğrencisi Elif Yılmaz’a bıraktı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Atatürk Ortaokulu öğrencisi Elif Yılmaz’a bıraktı.

Atatürk Ortaokulu öğrencisi Elif Yılmaz, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Salim Özel ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğuna oturan Yılmaz, çevre temizliği, yeşil alanlar, gezi turları ve çocuklar için özel etkinlikler gibi hayata geçirmek istediği projelerini Zolan’la paylaştı. Zolan, önerilerden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek çocuklara yönelik Büyükşehir Belediyesinin Denizli’de gerçekleştirmiş olduğu yatırımlardan bahsetti.

ZOLAN’IN OYU YILMAZ’A

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Zolan, Elif Yılmaz’ı projeleri nedeniyle tebrik ederek, “Gelecekte Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olursan ve bu fikirler devam ederse sana oy veririm" dedi.

Ekici ise kabulden ötürü Zolan’a teşekkür ederek, “Eğitim şehri Denizli diyorsak, Denizli Büyükşehir Belediyesi bunun en güçlü ayağıdır” ifadelerini kullandı.