Zolan, Kent Konseyi’nde Aktepe Mahallesi sakini kadınlarla buluştu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Kent Konseyi’nde Aktepe Mahallesi sakini...

Zolan, Kent Konseyi’nde Aktepe Mahallesi sakini kadınlarla buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Kasım 2022 Cuma - 10:48Güncelleme: 4 Kasım 2022 Cuma - 10:48
Zolan, Kent Konseyi’nde Aktepe Mahallesi sakini kadınlarla buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Benim Mahallem projesi kapsamında Aktepe Mahallesi sakini kadınlarla bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi sağlıklı beslenme eğitimi düzenledi. Benim Mahallem projesi kapsamında düzenlenen eğitime Başkan Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ile Kadın Meclisi üyeleri ve Aktepe Mahallesi sakini kadınlar katıldı.

Diyetisyen Dilara Sevde Uzunoğlu sağlıklı beslenme hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, merak edilen konulara açıklık getirdi. Zolan, gerçekleştirilen eğitimden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kent Konseyi olarak vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda gece gündüz demeden gayret ettiklerini söyleyen Zolan, “Sizlerin arzu ettiği her şey için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sağlıklı ve mutlu şehir Denizlimiz için hep birlikte gayret ediyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından programa katılan kadınlarla bir süre sohbet eden Zolan, merak edilen soruları yanıtladı, istek ve önerileri dinledi.