Zolan, Honaz ve Serinhisar ilçelerine ziyaret – D20Haber
07.05.2024, Salı
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Honaz ve Serinhisar ilçelerine ziyaret

Zolan, Honaz ve Serinhisar ilçelerine ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ekim 2023 Salı - 12:26Güncelleme: 10 Ekim 2023 Salı - 12:26
Zolan, Honaz ve Serinhisar ilçelerine ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz ve Serinhisar ilçelerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapılan yatımları incelemek üzere ilk olarak Honaz ilçesini ziyaret etti. İlçeye bağlı Aydınlar Mahallesi’ndeki yolda sathi kaplama asfaltı inceleyen Zolan’a AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mustafa Arık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Daha sonra Karaçay Mahallesi’ne geçen Zolan, burada vatandaşların istek, öneri ve taleplerini dinledi.

Honaz’ın ardından Serinhisar’a giden Zolan, AK Parti Serinhisar İlçe Teşkilatı’nda AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Keyik ve partilileriyle bir araya geldi. Daha sonra Serinhisar Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdikleri üst yapı çalışmalarını inceleyen Zolan, esnaf ziyaretinde bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçe, 616 mahallede çalıştıklarını dile getiren Zolan, konuşmasında şunları söyledi:

“"Bugüne kadar el ele, kol kola yürüdük, kentimizin dört bir tarafında hizmet destanları yazdık. Allah’ım bizlere daha güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Bundan önce olduğu gibi sonra da tek gayemiz, sizlere hizmetkâr olup, şehrimize eserler kazandırmaktır. Bugün dönüp geriye baktığımızda altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan sosyal ve kültürel tesislere, yeşil alanlardan kırsal alan desteklerine her alanda hizmet ettik. Denizlimizin güzelliğine güzellik kattık. Çok şükür bugün şehrimiz parmakla gösteriliyor. Bizim daha yapacak hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."