Zolan galibiyet sevincini böyle yaşadı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan galibiyet sevincini böyle yaşadı

Zolan galibiyet sevincini böyle yaşadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Aralık 2018 Pazartesi - 15:04Güncelleme: 24 Aralık 2018 Pazartesi - 15:04
Zolan galibiyet sevincini böyle yaşadı

Denizlispor’un İstanbulspor karşısında elde ettiği 1-0’lık galibiyet ve ilk yarıyı ikinci sırada bitirmesi yeşil-siyahlı camiayı sevince boğdu. Maç sonrası bu sevince ortak olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kulüp başkanı Ali Çetin ile birlikte sahanın ortasına yeşil-siyahlı bayrağı dikti, soyunma odasına giderek futbolcuları kutladı.

Denizlispor 2010-2011 sezonundan bu yana TFF 1. Lig’de en parlak günlerini yaşıyor. Son dokuz haftada yakaladığı çıkış ve istikrarlı bir grafikle 23 puan toplayıp ilk yarıyı 36 puanla ikinci sırada bitiren yeşil-siyahlı takım, taraftarlarıyla yeniden barıştı.

SAHAYA İNDİ

Taraftarlar kadar heyecan duyan bir başka isim de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. İstanbulspor maçının bitiş düdüğüyle birlikte, Denizlispor Başkanı Ali Çetin’i de yanına alarak sahaya indi. Taraftarlarla beraber karşılıklı tezahüratlarda bulunan ve sahanın ortasına yeşil-siyahlı bayrak diken Zolan, soyunma odasına da gidip futbolcuları tek tek kutladı.

“DENİZLİSPOR’UN ÖLMESİNE MÜSAADE ETMEDİK”

Denizlispor’un geçmişte çok zor günlerde geçirdiğini anımsatan Zolan, “Son maçlarda ligde kaldık, birçok kriz yaşandı. Bugün olduğu gibi Denizli Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığım dönemden itibaren Denizlispor’u markamız bilerek, elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık, destek olunmasına da katkı sağladık” dedi.

Bu zor dönemlerde “Denizlispor’u bırakalım" diyenlerin de olduğunu kaydeden Zolan, "Biz, en kötü günlerde de 'Denizlispor bizim markamızdır ve Denizli bu markaya sahip çıkmak durumundadır' diyerek, yeşil-siyahlı renklerin ölmesine müsaade etmedik” ifadelerini kullandı.

“GÜNDEM ARTIK DENİZLİSPOR”

Zorlu geçen günlerin ardından bu sene iyi bir ekip ve yönetim anlayışı ile takımın ivme yakalandığını vurgulayan Zolan, şöyle devam etti:

“Bugün 'iyi ki Denizlispor'u bırakmamışız' diyoruz. Çünkü bırakmış olsaydık, şu anda külleri bile kalmazdı. Başta başkan ve yönetim kurulu üyeleri fedakarlıkta bulunuyor. Biz de destek sağlamaya çalışıyoruz. Herkes görevini yapma noktasında gayret gösteriyor. Ancak esas destek tabii ki seyircilerimizdir. Denizlili vatandaşlarımız son maçlarda stadı doldurmaya başladı. Bu çok önemli. Artık Denizli’nin havası değişti, gündem Denizlispor oldu. Yolumuza devam ediyoruz.”

"2019’UN MODA RENKLERİ YEŞİL-SİYAH OLSUN"

Bu olumlu atmosferin devam etmesi için, şehrin tüm dinamikleriyle yeşil-siyahlı ekibe destek olmasını isteyen Başkan Osman Zolan, “Bizler destek olmaya devam edeceğiz. Kulüp Başkanımız ve yönetimdeki arkadaşlar takıma sahip çıkmaya devam ediyor. Bunun devam etmesi için de Denizli’nin seferber olması gerekiyor. Denizlisporumuza sahip çıkmak, bu yükselişi sürdürmek şampiyonluğu da getirecektir. Ben herkesi desteğe davet ediyorum" diye konuştu.

"Denizli’de 2019’un moda renkleri yeşil-siyah olsun” diyen Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesine yeni katılan 80 yeni otobüsün renklerini de yeşil-siyah yaptıklarını sözlerine ekledi.