Zolan: Eskihisar kısa sürede doğal gaza kavuşacak – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Eskihisar kısa sürede doğal gaza...

Zolan: Eskihisar kısa sürede doğal gaza kavuşacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Temmuz 2020 Cumartesi - 11:09Güncelleme: 4 Temmuz 2020 Cumartesi - 11:09
Zolan: Eskihisar kısa sürede doğal gaza kavuşacak

Merkezefendi’nin Eskihisar Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bölgenin kısa süre içinde doğal gaza kavuşacağını söyledi.

Eskihisar Merkez Camii'nde kıldığı cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Mahalle Muhtarı Ramazan Özkul eşlik etti. Zolan, burada bir süre vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Eskihisar Mahallesi’nin kent merkezine oldukça yakın bir bölge olduğunu vurgulayan Zolan, vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Bu kapsamda, geçen hafta Enerya Denizli Gaz Dağıtım Şirketi yöneticileri ile gerçekleştirdiği görüşmeyi anlatan Başkan Zolan, Eskihisar Mahallesi’ne doğal gaz yatırımının kısa süre içinde başlanacağını ifade etti.

“ESKİHİSAR'A HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Başkan Osman Zolan, “Gönül rahatlığıyla, net bir şekilde söyleyebilirim. Eskihisar Mahallemizde doğal gaz yatırımı bu sene başlıyor.  İnşallah kısa zamanda başlanıp 3-5 ay içinde de tamamlanacak. Bu Eskihisarımıza müjdedir. Doğal gaz inşallah Eskihisarımıza geliyor" diye konuştu. Eskihisar'a doğal gaz gelmesi konusunu gaz dağıtım şirketi ile sürekli görüştüklerini kaydeden Zolan, "Eskihisar için bütçe ayırmaları konusunda talebimiz olmuştu. Talebimiz sonucu bütçe ayrıldı. İnşallah Eskihisarımızın birkaç ay içerisinde doğalgaz çalışmaları başlayacak. Eskihisar'a hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.