Zolan: Durmak yok, yola devam – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Durmak yok, yola devam

Zolan: Durmak yok, yola devam

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mart 2024 Perşembe - 10:20Güncelleme: 28 Mart 2024 Perşembe - 10:20
Zolan: Durmak yok, yola devam

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Karahasanlı Mahallesi’nde düzenlediği iftar yemeğine katılan Osman Zolan, “ Durmak yok yola devam diyoruz” ifadesini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı bu kez Karahasanlı Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

 

İftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

İftarın ardından konuşma yapan Zolan, ““Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları kabul ve makbul eylesin inşallah. Yarın bugünden daha güzel olsun. Bugüne kadar birlikte koştuk, yürüdük, şehrimize birçok hizmetler yaptık. Allah’ım nice hizmetler yapmayı da birlikte nasip etsin” diye konuştu.

31 Mart’ta seçim olacağını anımsatan Zolan, şu ifadeleri kullandı:

“Biliyorsunuz 31 Mart'ta seçim olacak. Oradan çıkacak sonucu Allah'ım bilir. Hepiniz haklarınızı helal edin. İnşallah yine hizmet destanları yazmayı Allah'ım bizlere nasip etsin. İnşallah durmak yok yola devam diyoruz. Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’na hep birlikte ulaşmayı diliyorum. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu gönül soframızda bir araya geldiğimiz için, bu güzellikleri bizlere yaşattığımız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun, sağlıkla kalın.”