Zolan: Denizli’yi örnek bir kent yapacağız – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Denizli’yi örnek bir kent yapacağız

Zolan: Denizli’yi örnek bir kent yapacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Şubat 2018 Cuma - 13:33Güncelleme: 23 Şubat 2018 Cuma - 13:33
Zolan: Denizli’yi örnek bir kent yapacağız

Benim Mahallem projesi kapsamında Bahçelievler, Başkarcı ve Karahasanlı mahallerinde ikamet eden kadınlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, amaçlarının dünyada parmakla gösterilen bir şehir haline gelmek olduğunu söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Benim Mahallem” projesi kapsamında Servergazi Parkı'nda , Bahçelievler, Başkarcı ve Karahasanlı Mahalleleri'nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe,  Zolan'ın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve kadınlar katıldı. Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin tüm mahallelerde, herkesle temas etmeye gayret ettiğini belirterek, "Hep beraber bu şehre hizmet etmek için çalışıyoruz" dedi.  Zolan, öncelikli sorunlardan başlayarak kentin tüm ihtiyaçlarını tek tek giderdiklerini, yapılan yatırımlarla birlikte Denizliyi daha güzel bir hale getirerek, dünya çapında örnek gösterilecek bir şehir olmayı amaçladıklarını ifade etti.

DENİZLİ, EN HIZLI GELİŞEN ŞEHİR

"Bugün Türkiye Denizli’den bahsediyor" diyen Zolan, "Denizli, en güzel, en hızlı gelişen şehir olarak görünüyor. Bunu hep beraber yaptık, sizler destek vermemiş, bizlerin yanında durmamış olsaydınız, bu işlerin altından kalkmamız mümkün değildi” diye konuştu. Denizli'de yaptıkları yatırımları tek tek anlatan Başkan Osman Zolan, özellikle su tasarrufu konusunda kadınları uyardı.