Zolan: Denizli’ye imreniyorlar – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Denizli’ye imreniyorlar

Zolan: Denizli’ye imreniyorlar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ekim 2022 Çarşamba - 11:49Güncelleme: 5 Ekim 2022 Çarşamba - 11:49
Zolan: Denizli’ye imreniyorlar

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TOKİ Kayaköy 2. Etap konutlarında vatandaşlarla bir araya geldi. Zolan, burada yaptığı konuşmada, başka şehirlerin Denizli’ye imrendiğini söyleyerek, “Biz onlara imreniyorduk, şimdi onlar ‘biz ne zaman Denizli gibi olacağız’ diyor” ifadesini kullandı.

TOKİ Kayaköy 2. Etap konutlarındaki programa Programa AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Ömer Faruk Özer ile daire başkanları ve mahalle sakinleri katıldı.

“DENİZLİ’YE İMRENİYORLAR”

Zolan, burada yaptığı konuşmasında sosyal konutların yapılış sürecini anlattı. Başka şehirlerin Denizli’ye imrendiğini söyleyen Zolan, “Denizlimiz nereden nereye geldi. Bir zamanlar başka illere imrenen Denizli’miz bugün başka şehirlerin imrendiği bir şehir haline geldi. Biz onlara imreniyorduk, şimdi onlar ‘biz ne zaman Denizli gibi olacağız’ diyor. Şimdi artık Denizli’miz altyapısıyla, üstyapısıyla, yolları, doğalgazı, parkları ve spor alanlarıyla daha ileriye, daha güzele bakıyor”dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını aktaran Zolan, “Güle güle oturun, eşiniz, çocuklarınız ve sevdiklerinizle mutlu bir yuvanız olsun. Allahım bölücülere fırsat vermesin. Ülkemiz bir ve bütün olarak kalsın. Düşmanlardan bizi korusun. Yarınımız bugünden daha güzel olsun. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum " diye konuştu.

Ök ise konuşmasında, Denizli’ye 3 bin 150 sosyal konut daha kazandıracaklarını belirtti. Program, Ök ve Zolan’ın mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinlemesiyle devam etti.