Zolan: Denizli’de 17 bin 400 aile ev sahibi oldu – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Denizli’de 17 bin 400 aile...

Zolan: Denizli’de 17 bin 400 aile ev sahibi oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Eylül 2022 Pazartesi - 13:34Güncelleme: 26 Eylül 2022 Pazartesi - 13:34
Zolan: Denizli’de 17 bin 400 aile ev sahibi oldu

Kayaköy Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, istek ve önerileri dinledi. Zolan, "19 ilçemizde Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile TOKİ şu ana kadar 17 bin 400’e yakın konut inşa etti. 17 bin 400’e yakın ailemiz ev sahibi oldu" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kayaköy Mahallesi’ne giderek TOKİ Kayaköy 1. Etap sosyal konutlarında vatandaşlarla buluştu. Programa Zolan’ın yanı sıra AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile daire başkanları ve mahalle sakinleri katıldı.

“ÇALIŞMALARA BAŞLANDI”

Zolan burada yaptığı konuşmada sosyal konutların yapılış sürecinin detaylarını anlattı. Zolan, “Vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı, TOKİ Başkanlığımızın gayreti ve Büyükşehir Belediyesimiz işbirliği çerçevesinde Denizli’de sosyal konut yapılması için çalışmalara başlandı” dedi.

“17 BİN 400 KONUT İNŞA EDİLDİ”

TOKİ’nin sosyal konut yapmasını sadece kent merkezinde değil tüm ilçelerde teşvik ettiklerini söyleyen Zolan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“19 ilçemizde Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile TOKİ şu ana kadar 17 bin 400’e yakın konut inşa etti. 17 bin 400’e yakın ailemiz ev sahibi oldu. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi ile kente 3.150 konut daha kazandırılacak. Denizlimizde TOKİ eliyle inşa edilen konut sayısında 20 bini aşmış olacağız. İnsanın, ailesinin en büyük hedefi bir ev sahibi olmaktır. Allahım sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Burası Denizlimize çok yakıştı. Başta Cumhurbaşkanımızdan, sebep olanlardan, emek verenlerden Allah razı olsun. Sizlerde güle güle oturun, eşiniz, çocuklarınız ve sevdiklerinizle mutlu bir yuvanız olsun. Ülkemizde birlik ve beraberlik daim olsun. Devletimiz yoksa, bayrağımız dalgalanmıyorsa, Allah korusun bu konuştuklarımızın hiçbir kıymeti yoktur. Yarınımız bugünden daha güzel olsun inşallah.”

Konuşmanın ardından mahalle sakinleri Zolan’a istek ve önerilerini iletti.