Zolan, Büyükşehir Belediyesporlu gençlerle buluştu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Büyükşehir Belediyesporlu gençlerle buluştu

Zolan, Büyükşehir Belediyesporlu gençlerle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mayıs 2021 Çarşamba - 16:36Güncelleme: 19 Mayıs 2021 Çarşamba - 16:58
Zolan, Büyükşehir Belediyesporlu gençlerle buluştu

Başkan Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediyespor bünyesindeki sporcularla bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Denizli ve Türkiye'yi başarıyla temsil eden sporcular ile buluştu. Programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, Spor Şube Müdürü Murat Aydoğmuş, Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcuları ve aileleri katıldı.

Zolan, ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi ve Atletizm Pisti’nde yağlı güreş, okçuluk, atletizm ve çocuk atletizm takımı sporcuları ve aileleri bir araya geldi. Bir süre sporcuların antrenmanlarını izleyen Zolan, ok atışı da yaptı. Sporcu ailelerinin istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Zolan, çocuklara satranç takımı hediye etti.

 

GENÇ JUDOCUYA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Zolan’ın ikinci durağı Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi oldu. Denizli’yi temsil eden sporcuları kutlayan Zolan, herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Başkan Zolan, son olarak Büyükşehir Belediyesi İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde yüzme, taekwondo, karate, judo ve masa tenisi takımı oyuncuları ile buluştu. Sporcuların yeteneklerini sergilediği program büyük ilgi çekerken, judo takımı sporcusu İbrahim Emirhan Kamaz’ın 13. doğum gününü sürpriz bir pasta ile kutlandı.

MİNİK JUDOCUNUN GÖSTERİSİ

Bir süre masa tenisi oynayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, karate ve judo takımının gösterilerini izledi. Minik judocu Kuzey Çetin'in kendisinden kat kat ağırlıktaki sporcuları omzunun üstünden attığı "ippon seoi nage tekniği" büyük alkış aldı. Gösterinin ardından judogi giyen Zolan, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda spora gönül vermiş genç sporcularla buluşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını vurguladı. Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak hocalarımızın nezaretinde gençlerimize 20 ayrı branşta spor yaptırıyoruz. 4 yaşından başlayarak her yaşa istediği branşta spor yapma imkanı sunuyoruz" dedi.

“GENÇLERİMİZ ÇOK MUTLULAR“

"Çocuklar ve gençlerin ülkenin geleceği olduğunu kaydeden Zolan, "Gençlerimize spor yaptırarak onları ruhen ve bedenen geleceğe hazırlıyoruz. Gelecek gençlerle daha güzel olacak. Spor yaparak aynı zamanda disiplin, ekip ruhu kazanıyorlar. Sağlıklı bir şekilde de enerjilerini atmış oluyorlar. Onları masa başından, sanal ortamdan uzaklaştırmamız gerekiyor. Spor yaptırabilirsek, sanal değil gerçek arkadaşlarıyla buluşturabilirsek bunu kendimize başarı addediyoruz. Gençlerimiz cıvıl cıvıl çok mutlular. Gençlerimizin gözlerindeki o ışıltıyı gördükten sonra iyi ki spor tesislerimizi yapmışız, çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın kullanımına açmışız diyoruz. Ben buradan tüm Denizlili hemşehrilerimize, çocuklarımıza, gençlerimize mutlaka spor yapmaları çağrısında bulunuyorum. Biz spor yapma noktasında ücretsiz her türlü imkanı sunuyoruz. Ben tekrar hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.