Zolan, Büyükşehir Belediyesi personeliyle bayramlaştı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Büyükşehir Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Zolan, Büyükşehir Belediyesi personeliyle bayramlaştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Temmuz 2022 Perşembe - 13:33Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe - 13:33
Zolan, Büyükşehir Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,hafta sonunda başlayacak Kurban Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Mustafa Ünal, DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile birlikte kentin farklı kesimlerinde bulunan hizmet birimlerini ziyaret ederek, tüm personelin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Herkese sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini dileyen, milli ve dini değerleri yaşatmanın çok kıymetli olduğunu belirten Zolan, “Bayramı coşkuyla yaşamak çok önemli. Biliyorsunuz bayram tatili 9 gün oldu. Sizler de inşallah sevdiklerinize kavuşur onlarla bayramlaşırsınız. Büyüklerimizi unutmamız, bayramı bayram tadında yaşamamız gerekiyor. İnşallah güzel bir dinlenme imkanınız da olur” dedi.

Denizli’ye birlikte çok güzel hizmetler yaptıklarını söyleyen Zolan, “Şehrimizin her yerinde bir eser bırakarak yolumuza devam ediyoruz. Denizlimiz düne göre daha güzel, geçmiş yıllara göre muhteşem bir hale geldi. Bunu da birlikte yaptık. Vatandaşlarımızın emanetine hep birlikte sahip çıktık. Bundan sonra da yolumuza hep birlikte devam edeceğiz” diye konuştu.

Zolan, bayram tatilinde araçlarıyla kent dışına çıkacaklara trafikte çok dikkatli olmaları uyarısında da bulundu.