Zolan, Acıpayamlılara hizmetleri anlattı – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Acıpayamlılara hizmetleri anlattı

Zolan, Acıpayamlılara hizmetleri anlattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Nisan 2017 Perşembe - 15:06Güncelleme: 6 Nisan 2017 Perşembe - 15:06
Zolan, Acıpayamlılara hizmetleri anlattı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayamlılara gerçekleştirdikleri hizmetleri anlattı ve “neyin söz verdiysek hepsini yapıyoruz” diye seslendi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçe ziyaretleri kapsamında Acıpayam’a gitti. Zolan, ilçedeki gezisine Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ile birlikte Alcı Mahallesi’nden başladı. Daha sonra da Gölcük, Kelekçi, Yumrutaş, Ucarı ve Yeşilyuva mahallelerine gitti.

“NE SÖZ VERDİYSEK HEPSİNİ YAPIYORUZ”

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan, büyükşehir olduktan sonra Acıpayam’da da yatırımların hızla arttığını söyledi. Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak, Acıpayam ilçemizde büyük alt yapı çalışmalarına imza attık. Ne söz verdiysek hepsini yapıyoruz. Yüz yılın alt yapı hamlesini gerçekleştirdik. Acıpayam’da yapılacak olan işlerin yarısından fazlasını tamamladık. Alt yapı tamamlandıktan sonra üst yapıya geçeceğiz ve asfalt yapılması gereken yere asfalt, kilit taşı yapılması gereken yere kilit taşı yapacağız” dedi.

“GELECEĞİMİZİ OYLAYACAĞIZ”

Yaklaşan referanduma da değinen Zolan, anayasa değişikliği referandumu ile geleceğin oylanacağını ifade ederek, “Önümüzdeki süreçte bir parti seçmiyoruz. Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Şimdiki sistemle ülkemizin ilerlemeyeceği aşikardır. Artık yeni bir sisteme ihtiyaç var” diye konuştu.