Zeybekci’den Zolan’a ziyaret – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zeybekci’den Zolan’a ziyaret

Zeybekci’den Zolan’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ekim 2023 Pazartesi - 16:40Güncelleme: 9 Ekim 2023 Pazartesi - 16:40
Zeybekci’den Zolan’a ziyaret

AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

AK Parti Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin ziyaretine AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü ve beraberindekiler eşlik etti.

Zolan belediye binası önünde karşıladığı Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci’ye Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen ünlü Yatağan Palası, Yeşilyuva ayakkabısı, Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserleri ve DENMEK Kurs Merkezleri’nde üretilen eserleri sergiledi.

ZOLAN, BAŞARI DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zolan, Zeybekci’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Zolan, şu ifadeleri kullandı:

“Yeni göreviniz, şahsınıza, şehrimize, ülkemize ve partimize hayırlar getirsin. Bugüne kadar şehrimizde belediye başkanı olarak, ülkemizde ise milletvekili ve bakan olarak birçok konuda hizmet ettiniz, birçok güzelliği ortaya koydunuz. Almış olduğunuz bu görevi layıkıyla, en üst seviyede yapacağınızdan eminiz. Allahım sağlıklı, huzurlu bir şekilde yolunuzu açık etsin, başarılar diliyorum. Şehrimizde, ülkemizde, partimizde nice güzellikler yapmayı Allah’ım nasip etsin, göreviniz hayırlı uğurlu olsun.”

ZEYBEKCİ’DEN TEBRİK

Zeybekci ise, Zolan’ı ev sahipliğinden ve başarılı çalışmalarından ötürü tebrik etti. Zeybekci, bugüne kadar aldıkları ünvan ve makamların millete hizmetkarlık yolunda olduğunu söyleyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Allah nasip etti, bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle ilk göz ağrımız belediye başkanlığı, ardından milletvekilliği, ardından bakanlık şimdi de tekrar Cumhurbaşkanımızın emirleriyle ve tensipleriyle Genel Başkan Yardımcılığı, Ekonomi İşleri Başkanlığı görevleri bize tevdi edildi. Bu görevlerin de, makamlarında devletimizin ve milletimizin ihtiyaç ve menfaati doğrultusunda son nefesimize kadar hep beraber karakterimize uygun bir şekilde koşturacağız. Bu arada Denizlimizin hizmet ve ihtiyaçlarıyla ilgili, hak ettiği konularla ilgili başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, milletvekillerimiz, il başkanımızla birlikte hep beraber takipçisi olacağız.”