Zeybekci, polislerin bayramını telsizden kutladı – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
19 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zeybekci, polislerin bayramını telsizden kutladı

Zeybekci, polislerin bayramını telsizden kutladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Haziran 2017 Pazar - 20:31Güncelleme: 25 Haziran 2017 Pazar - 20:31
Zeybekci, polislerin bayramını telsizden kutladı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu çadırda protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından Bakan Zeybekci, polis aracından telsizle anons ederek polislerin bayramını kutladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bayramlaşma töreni, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda kurulan çadırda yapıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Vali Vekili Rifat Ata, AK Parti Denizli milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli ile vatandaş etkinliğe katıldı.

Haberin DevamıReklam




15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir araya gelen Denizli protokolü ve vatandaşlar tek tek bayramlaştı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında protokol üyeleri, ellerini öpen çocuklara bayram harçlığı verdi. Bayramlaşmanın ardından Bakan Zeybekci, trafik polisi otosunun yanına giderek, telsizi eline aldı; yaptığı anonsla polislerin bayramını kutladı.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)