Zabıta teşkilatı 191 yaşında – D20Haber
24.05.2024, Cuma
13 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zabıta teşkilatı 191 yaşında

Zabıta teşkilatı 191 yaşında

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Eylül 2017 Perşembe - 18:20Güncelleme: 7 Eylül 2017 Perşembe - 18:20
Zabıta teşkilatı 191 yaşında

Zabıta teşkilatının 191’inci kuruluş yıldönümü kutlanıyor. Bu kapsamda Zabıta Dairesi Başkanlığı personelini kabul eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sizler bizim gözümüz kulağımızsınız” dedi.

Zabıta Teşkilatı 191’inci kuruluş yılını kutluyor. Ziyarete Büyükşehir belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun ve daire müdürleri katıldı. Çalışmalarıyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a bilgi sunan Tosun, kentte yaşayanların huzur, mutluluk ve esenliği için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Zabıta teşkilatı 191 yaşında

“ZOR BİR GÖREV İCRA EDİYORSUNUZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, zabıta teşkilatının kuruluşunun 2 asıra yaklaştığını belirterek, “Denizli Belediyesi kurulduğu günden bugüne de zabıta hizmetleri verilmeye devam ediliyor. Her geçen gün daha nitelikli, daha güzel; insanlarımızın mutluluğu için, sağlığı için çalışıyorsunuz. Esnafımızla birlikte onlarla ortak hareket ederek bizim gözümüz ve kulağımız oluyorsunuz. Zabıta’da çalışan bütün personelimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Ben sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin DevamıReklam




Zabıtaların görevleri sırasında zaman zaman zorluklar yaşadığına dikkat çeken Zolan, “Zor bir görev icra ediyorsunuz. Hiçbir zorluk işin önüne geçemez. Sonucunda doğruya ulaşıyorsak yapılması gerekiyor. Sizler de bunun için bugüne kadar gayret gösterdiniz. Kazasız belasız güzel işlerin altına imza atmaya devam edeceğiz. Zabıta Haftası kutlu olsun. Bize vatandaşlarımıza hizmet etmek yakışır. Sadece ve sadece hizmet etmemiz lazım. Vatandaşın derdine derman olmak gerekir. Bunun için hep beraberiz ve bu görevlerdeyiz. Bu görevleri bugüne kadar yapmak için en iyi şekilde gayret ettik ve bundan sonrada gayret edeceğiz” diye konuştu.