YKS’yi kazandılar, teşekküre geldiler – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. YKS’yi kazandılar, teşekküre geldiler

YKS’yi kazandılar, teşekküre geldiler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Eylül 2022 Cuma - 14:42Güncelleme: 9 Eylül 2022 Cuma - 14:42
YKS’yi kazandılar, teşekküre geldiler

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin 14 yıl önce başlattığı "Eğitim İçin El Ele" projesiyle bu yıl YKS’de başarı gösterek çeşitli üniversitelere yarlaşan gençler, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Gönüllü eğitimcilerin bir araya geldiği Eğitim İçin El Ele ile YKS’ye hazırlanan gençler, yükseköğrenimlerini yapmak üzere çeşitli üniversitelere yerleşti. Üniversiteli olan gençler, kendilerine sağlanan destek için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman zolan’ı ziyaret etti. Ziyarette Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden ve gönüllü eğitmenler hazır bulundub

Ziyarette konuşan Birden, "Hocalarımız da sene boyunca büyük fedakârlık gösterdi. Bu emeklerin sonucunda da tercih ve rehberlik hizmetini başlattık ve arkadaşlar hedeflerine ulaştı. Sizlere teşekkür ziyaretinde bulunalım istedik. Sizin sayenizde verimli bir eğitim dönemi geçirebildik. Destekleriniz için teşekkür ederiz" dedi.

Gençlere hedeflerine ulaşmaları için olanak sağladıklarını kaydeden Zolan ise, "Bizlerin katkısı oldu ama bu işin mimarı Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz ve Eğitim için El Ele ekibimizdir. Arkadaşlarınıza, kardeşlerinize hiçbir şey beklemeden karşılıksız, fedakârca bu işin içine girdiniz. Sizleri tebrik ediyorum. Yapmış olduğunuz işler sizlere güzellik olarak dönsün. Bir kişinin dahi üniversiteyi kazanmasına vesile olduysak çok önemli, bir kişiye ışık tutmak, o kapıyı aralamak, çok kıymetli" diye konuştu..

Eğitim İçin El Ele’de yeni dönem kayıtlarının da başladığını anımsatan Zolan, "Bu bir maraton. Aynı gayret devam edecek. Gençlerimize inşallah üniversiteye hazırlama noktasında imkanlar sunacağız. Gençlerimize ücretsiz olarak sunduğumuz bu imkanı isteyen herkes hiçbir ayrım gözetmeden katılabiliyor" ifadelerini kullandı.

Bu arada Zolan, ziyaretine gelen gençlerle sohbet ederek, kazandıkları bölüm hakkında bilgi aldı.