Yeşilçam’ın unutulmaz şarkıları Denizlililer için seslendirildi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yeşilçam’ın unutulmaz şarkıları Denizlililer için seslendirildi

Yeşilçam’ın unutulmaz şarkıları Denizlililer için seslendirildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Nisan 2022 Cuma - 11:33Güncelleme: 15 Nisan 2022 Cuma - 11:54
Yeşilçam’ın unutulmaz şarkıları Denizlililer için seslendirildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, ramazan etkinlikleri kapsamında yeşilçamın unutulmaz şarkılarını Denizlililer için seslendirdi.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Ahmet Nuri Çağdaş yönetimindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. Türk sinemasının unutulmaz şarkılarının seslendirildiği konseri izlemeye gelenler nostalji dolu bir ramazan gecesi geçirdi.

FATMA YILDIZ SALONU ÇOCUKLARI AĞIRLADI

Ramazan etkinlikleri kapsamında Fatma Yıldız Salonu’nda ise İstanbul Devlet Tiyatrosu'ndan Faik Ertener’in kaleme aldığı ve yönettiği "Siz Ne Dersiniz?" adlı müzikli danslı çocuk oyununun ikinci gösterimi gerçekleştirildi.

FATİH ERKOÇ VE AHMET ÖZHAN SAHNEDE

Etkinlikler kapsamında bugün ve hafta sonu ünlü isimler Denizlililer ile buluşacak. Bugün (cuma) Fatih Erkoç’un sahne alacağı kongre merkezinde 16 Nisan Cumartesi günü tasavvuf musikisinin sevilen sesi Ahmet Özhan, 17 Nisan Pazar günü ise şair ve şiir yorumcusu İbrahim Sadri sevenleriyle bir araya gelecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu konser ve şiir dinletisi programları saat 21.30’da başlayacak.