Yenicekent yolunda genişletme ve asfaltlama çalışması – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yenicekent yolunda genişletme ve asfaltlama çalışması

Yenicekent yolunda genişletme ve asfaltlama çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Aralık 2022 Cumartesi - 13:30Güncelleme: 10 Aralık 2022 Cumartesi - 13:30
Yenicekent yolunda genişletme ve asfaltlama çalışması

Denizli’nin Buldan ilçesine bağlı Yenicekent Mahallesi’nin yolu, Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen çalışmayla genişletiliyor. Yolda asfaltlama çalışması da yapılıyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP Buldan İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve meclis üyeleri ile birlikte Yenicekent Mahallesi’ni ziyaret etti.

 

Yenicekent’i Denizli-Buldan karayoluna bağlayan 3,2 kilometrelik yoldaki genişletme ve asfaltlama çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Zolan, Buldan ilçesinin kendi içinde birçok güzelliği barındırdığını, Yenicekent Mahallesi’nin de başta üzüm olmak üzere birçok tarım ürünü ihraç eden önemli bir merkez olduğunu söyledi.

“SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRİYORUZ”

Yenicekentlilerin yolla ilgili taleplerde bulunduğunu kaydeden Zolan, “Yol dar, arkası görünmeyen eğim ve sıkıntı oluşturan bir güzergahtı. Trafik kazaları ile maalesef birçok vatandaşımızın yaralanmasına ya da vefat etmesine neden oluyordu.Hemşehrilerimizin bu yolla ilgili talebini karşılamak için söz vermiştik. Çok şükür bugün, genişletip daha güvenli ve konforlu hale getirdiğimiz 3 bin 200 metrelikyolumuzu sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Yolumuzu kısa süre içinde hizmete açtığımızda can güvenliği başta olmak üzere birçok sıkıntılar da giderilmiş olacak” dedi.

İhracat nedeniyle ağır tonajlı araçların yoğun trafik oluşturduğuna dikkat çeken Zolan, “Yenicekent konforlu, güvenli bir yola kavuşmuş olacak. Şimdiden Buldanımıza, Yenicekentimize ve bu yolu kullanacak tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çok şükür söz verdik, yaptık. Bunun da mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah tüm Denizlimize güzel hizmetler yaparak yolumuza devam edeceğiz. Allah’ım yar ve yardımcımız olsun. Yarınımız bugünden daha güzel olsun” diye konuştu.

Zolan, yol ile ilgili incelemesinin ardından Yenicekent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek istek, öneri ve talepleri dinledi.