Yazar İzgören ile öğretmenlerle buluştu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yazar İzgören ile öğretmenlerle buluştu

Yazar İzgören ile öğretmenlerle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Kasım 2023 Cumartesi - 11:15Güncelleme: 25 Kasım 2023 Cumartesi - 11:15
Yazar İzgören ile öğretmenlerle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kişisel gelişim uzmanı eğitimci yazar Ahmet Şerif İzgören ile öğretmenleri buluşturdu.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında özel bir program düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, kişisel gelişim uzmanı, eğitimci yazar Ahmet Şerif İzgören’i öğretmenler ile bir araya getirdi. Milli Eğitim Müdürlüğü birlikte düzenlenen “Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak” adlı seminer, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve çok sayıda öğretmen katıldı. Eğitimci yazar Ahmet Şerif İzgören, program öncesinde öğretmenleri ile konuştuğunu söyleyerek, “O kadar iyi şeyler söyleyip, o kadar iyi yanlarınızı açığa çıkarıyorlar ki, ‘iyi ki böyle öğretmenlerim var’ diyorsunuz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun, iyi ki varsınız” dedi.

Zolan da, programın sonunda yaptığı konuşmada, yazar İzgören’in Denizli’ye gelirken talihsiz bir kaza geçirdiğini, öğretmenlere verdiği değer ve meslek aşkından dolayı kente gelip seminer verdiğini belirtti. 24 Kasım’ın çok özel bir gün olduğunu vurgulayan Zolan, “Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” diye konuştu.