Yaşar, Cumhuriyet konserinde Denizlili hayranlarıyla buluştu – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yaşar, Cumhuriyet konserinde Denizlili hayranlarıyla...

Yaşar, Cumhuriyet konserinde Denizlili hayranlarıyla buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ekim 2021 Cumartesi - 11:53Güncelleme: 30 Ekim 2021 Cumartesi - 14:06
Yaşar, Cumhuriyet  konserinde Denizlili hayranlarıyla buluştu

Pop müziği sanatçısı Yaşar, Denizlili hayranlarıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserinde buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği konserlerde, Nil Karaibrahimgil'in ardından Türk pop müziği sanatçısı Yaşar Denizlili hayranlarıyla bir araya geldi.

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndaki konser programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Cumhuriyet Bayramı coşkusunun yaşandığı konserde Yaşar, en güzel şarkılarını Denizlililer için söyledi.

ZOLAN: İLELEBET TÜRK BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRACAĞIZ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, programda yaptığı konuşmada, "Başta Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, bu topraklara terini emeğini akıtmış, ömrünü vakfetmiş tüm büyüklerimizi rahmetle anıyor, her birine şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar bize Cumhuriyet'i, bu vatanı ve bayrağımızı emanet etti. Bize düşen de bu emanete sahip çıkıp, Cumhuriyet'i ilelebet yaşatmaktır. Vatanımızı böldürmeden, bu topraklar üzerinde ilelebet Türk bayrağımızı dalgalandıracağız. Yarınımız bugünden daha güzel olsun inşallah" dedi.

YAŞAR'A DENİZLİ'NİN SİMGESİ HOROZ FİGÜRLÜ PLAKET

Zolan sevilen sanatçı Yaşar'a da teşekkür ederek, Denizli'nin simgesi horoz figürlü bir plaket verdi. Sanatçı Yaşar ise Başkan Zolan'a teşekkür ederek, "Denizli'nin simgesi horozun beni ve ülkemizi güzel günlere uyandırması için kitaplığımın en güzel yerine koyacağım” ifadelerini kullandı.