Yasaklar kalktı, Denizli hareketlendi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yasaklar kalktı, Denizli hareketlendi

Yasaklar kalktı, Denizli hareketlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Temmuz 2021 Cuma - 09:04Güncelleme: 2 Temmuz 2021 Cuma - 11:26
Yasaklar kalktı, Denizli hareketlendi

Denizli’de, normalleşme uygulamaları kapsamında coronavirüsle mücadele alınan önlemlerin hafifletilmesiyle birlikte hareketlilik de başladı. Müzikli mekanlar, kafeler ve lunapark uzun bir aradan sonra en yoğun günlerden birisini yaşadı.

Coronavirüs kısıtlamalarının 1 Temmuz itibariyle kaldırılmasıyla birçok sektörde neredeyse salgın öncesi döneme dönüldü. Uzun bir aradan sonra gece gezmesine çıkabilen vatandaşlar, eğlence merkezleri ve yeşil alanlara akın etti. Salgın tedbirleri kapsamında uzun süredir ziyaretçilerine kapıları kapalı olan eğlence merkezleri, dünden itibaren hareketlendi.

Bu yerlerden birisi de Lunapark oldu. Aileler çocukları ile birlikte geldikleri Lunapark’taki araçlara binebilmek için kuyruklar oluşturdu.

İlk günün hareketliliğini değerlendiren Lunapark İşletme Müdürü İsmet Öztürk, “Zor günler geçirdik. Yasaklar kalkınca insanlar özlemini gidermesi için yoğunluk yaşıyoruz. Bu yoğunluğu bekliyorduk. İnsanlar buraya bir özlem duyuyordu. Özlem gidermek için bugünleri beklediler. Biz de zor dönemler geçirdik” dedi.

DENİZLİ (İHA)