Yanan eşyaları Sevgi Eli tarafından yenilenen aile, Zolan çiftini ağırladı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yanan eşyaları Sevgi Eli tarafından yenilenen...

Yanan eşyaları Sevgi Eli tarafından yenilenen aile, Zolan çiftini ağırladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2022 Salı - 09:58Güncelleme: 1 Mart 2022 Salı - 11:27
Yanan eşyaları Sevgi Eli tarafından yenilenen aile, Zolan çiftini ağırladı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, çıkan yangında evleri yanan Gümüşten ailesi, Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli tarafından eşyalarının yenilenmesinin ardından Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan’ı ağırladı.

Yangın, geçen ay Anafartalar Mahallesi'nde meydana geldi. Elektrik kaçağından çıktığı belirlenen yangın, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerince söndürülmüş, tüm eşyaları küle dönen Veli-Ümmü Gümüşten çifti iki çocukları ile birlikte kış günü sokakta kalmıştı.

 

ZOLAN ÇİFTİNİ MİSAFİR OLDU

Olayın ardından harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Gümüşen ailesinin tüm eşyalarını yeniledi. Yeni evlerine kavuşan çiftin ilk konukları ise Başkan Osman Zolan ve eşi Berin Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız oldu.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Gümüşten ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Zolan, yeni eşyalarla döşenen evin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Çocuklara oyuncak hediye ederek bir süre onlarla oynayan Zolan, olay gününü Gümüşten ailesinden dinledi. Zolan, “Allah beterinden korusun. Şükürler olsun sizlere bir şey olmadı, önemli olan can sağlığı gerisi telafi edilir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak insanlarımızın zor günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Yangın herkesin başına gelebilir. Vatandaşlarımızın açıkta kalmaması adına gayret ediyoruz. Her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

GÜMÜŞTEN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Eşyaları tamamen yenilenen evlerinde çocuklarıyla mutlu bir hayat sürmek istediklerini söyleyen Ümmü Gümüşten de gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı Zolan’a, kendilerini yalnız bırakmayan hayırseverlere ve Sevgi Eli ekiplerine teşekkür etti.