Vatandaşlardan Üçgen Köprülü Kavşakları değerlendirmesi: Trafik rahatladı – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Vatandaşlardan Üçgen Köprülü Kavşakları değerlendirmesi: Trafik...

Vatandaşlardan Üçgen Köprülü Kavşakları değerlendirmesi: Trafik rahatladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Mayıs 2018 Salı - 11:25Güncelleme: 22 Mayıs 2018 Salı - 11:25
Vatandaşlardan Üçgen Köprülü Kavşakları değerlendirmesi: Trafik rahatladı

Üçgen Köprülü Kavşakları’nın trafiğe açılmasının ardından kentin kanayan bir yarasının daha çözüme kavuştuğunu belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Denizli’nin şehir içi ve şehirlerarası trafiğinde ana arter konumunda olan Üçgen Köprülü Kavşakları'nın trafiğe açılmasını değerlendiren vatandaşlar, bölgedeki önemli bir sorunun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. Kent trafiğinin daha akıcı ve güvenli hale gelmesinden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, şu değerlendirmeleri yaptı:

VATANDAŞ NE DİYOR?

Nevzat Güçlü (35): Önceden tek bir geçiş vardı ve ışıklarda bekleme süresi uzundu ayrıca kuyruk oluyordu. Şimdi her taraf iki şerit, bekleme süresi yok, transit geçişler var. Şehrimize güzel bir hava kattı, Denizli’mize yakıştı. Osman Zolan Başkanımız çok güzel işler yapıyor, çalışmalarını çok beğeniyoruz, teşekkür ediyorum.

Ramazan Dev (55): Üçgen’i 1970’den bu yana bilirim. Başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Şimdi Üçgen Köprülü Kavşakları çok güzel oldu. Bu gidişle daha Denizli’de çok güzel şeyler olur. Osman Zolan’dan Allah razı olsun. Eskiden trafik çok sıkışıktı, şimdi serbestledi. Geçmiş yıllarda günde 5-6 kaza oluyordu. Çok şükür artık fazla kaza olmaz oldu.

Osman Uzun (81): Üçgen çok değişti, yollarımız çok değişti ve gelişti. 25 yıldır Denizli’de yaşıyorum. Denizli’miz çok ilerledi. Hiçbir eksiğimiz yok. Çok güzel oldu.

Kazım Çölgeçen (52): Önceden virane bir haldeydi, sözde yeşil alandı ancak pislik içindeydi. Şu an her şey düzene oturdu. Trafik kötü durumdaydı, yarım saatte ulaşacağımız yere şimdi üst geçit, alt geçitlerle hemen varıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan süper çalışıyor, daha fazla diyecek bir şeyimiz yok.

Mestan Kana (66): Üçgen Köprülü Kavşağı çok güzel oldu. Yapandan, hizmet edenden de, hepsinden Allah razı olsun. İyi bir yatırım oldu. Şimdi ulaşım daha kolay ve rahat. Trafik herhangi bir tıkanma olmuyor.

Osman Çapraz (40): 1997’de Denizli’ye geldim. Üçgen trafiği çok karışıktı. Şimdiki yapılan hizmetlerle trafik gayet rahat ve akıcı. Osman Zolan Başkan güzel işler yapıyor, herhangi bir sıkıntı yok. Denizli’yi Denizli yaptı, çok teşekkürler.