Vali Karahan’dan 3 partiye ziyaret – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Vali Karahan’dan 3 partiye ziyaret

Vali Karahan’dan 3 partiye ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Temmuz 2017 Çarşamba - 17:09Güncelleme: 26 Temmuz 2017 Çarşamba - 17:09
Vali Karahan’dan 3 partiye ziyaret

Vali Hasan Karahan, Denizli'de yıllardır yapılmayanı yaptı ve HDP dışında parlamentoda grubu bulunan 3 siyasi partinin il teşkilatlarını ziyaret etti.

Vali Hasan Karahan, iadeyi ziyaret turuna siyasi partiler ile devam etti. İlk olarak AK Parti'ye giden Karahan, İl Başkanı Necip Filiz ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Vali Karahan'dan 3 partiye ziyaret

2. ZİYARET CHP'YE

Ziyaretlerde Vali Karahan'ın ikinci durağı CHP oldu. İl Başkanı Teoman Sancar, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve il yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Karahan, kendisini ziyarete gelen siyasi partilerin il teşkilatlarına iadeyi ziyarette bulunduğunu, bu kapsamda AK Parti'yi ziyaret ettiğini, üçüncü ziyaretini de MHP'ye yapacağını söyledi.

Siyasi partiler tarafından iletilen sorunların çözümü için gerekenin yapılacağını belirten Karahan, gazeteciler tarafından uzun zaman sonra bir valinin siyasi partileri ziyaret ettiğinin anımsatılması üzerine "Sizin şaşırmanıza şaşırdım" dedi.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar ise, huzurlu bir Denizli için katkı koymaya hazır olduklarını belirterek, "Denizli hepimizin. İktidarı ve muhalefetiyle huzurlu ve mutlu bir Denizli için elimizden geleni yapmaya hazırız" diye konuştu.

Vali Hasan Karahan, siyasi partiler ziyaretini MHP ile tamamladı.