Vali Karahan’a yoğun ziyaretçi trafiği – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Vali Karahan’a yoğun ziyaretçi trafiği

Vali Karahan’a yoğun ziyaretçi trafiği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Temmuz 2017 Pazartesi - 18:31Güncelleme: 10 Temmuz 2017 Pazartesi - 18:31
Vali Karahan’a yoğun ziyaretçi trafiği

Denizli Valiliği görevine geçen hafta başlayan Hasar Karahan’a “hoş geldiniz” ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, Vali Hasan karahan’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Turgut, Mustafa Gökoğlan, Ali Aydın, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör ve daire başkanları ile birlikte Karahan’ı ziyaret eden Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı.

Vali Karahan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Vali Karahan’a yoğun ziyaretçi trafiği

DENİZLİ BAROSU’NDAN ZİYARET

Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan da, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karahan’a hoş geldiniz ziyaretinde bulundu. İlhan, Vali Karahan’a Denizli Barosu ile ilgili bilgiler sundu.

Haberin DevamıReklam




Vali Karahan’a yoğun ziyaretçi trafiği

DTO YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de Karahan’ı ziyaret etti. Erdoğan, bu ziyarette DTO’nun faaliyetleri ve projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Vali Karahan’a yoğun ziyaretçi trafiği

KARAHAN’DAN TUGAY ZİYARETİ

Öte yandan Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugay Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı’ya iadeyi ziyarette bulundu. Tugay Komutanlığına gelişinde Kurmay Albay Yaralı ve diğer komutanlar tarafından karşılanan Karahan, burada ilk olarak şeref defterini imzaladı. Daha sonra komutanlık makamına geçen Karahan, Yaralı’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.