Vali Karahan, muhtarları topladı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Vali Karahan, muhtarları topladı

Vali Karahan, muhtarları topladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ocak 2018 Perşembe - 12:24Güncelleme: 18 Ocak 2018 Perşembe - 12:24
Vali Karahan, muhtarları topladı

Vali Hasan Karahan, Merkezefendiİlçesi mahalle muhtarları ile toplantı yaptı. Muhtarların sorunlarını dinleyen Karahan, çözümü için ilgili kurum yetkililerine talimat verdi.

Merkezefendi ilçesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile muhtarlar katıldı.

Vali Karahan, toplantıda yaptığı konuşmada, halkın sorunlarını yetkili mercilere en iyi muhtarların taşıyabileceğini söyledi. Daha önce birçok ilçenin muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve ilgili daire müdürleriyle bu tür toplantılar düzenledikleri, yaklaşık iki hafta önce de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla bir toplantı yaptıklarını anımsatan Karahan, şunları kaydetti:

“Muhtarlarla diyaloglarımız devam edecek. Sizler sorun ve taleplerinizi bize iletiyorsunuz, bizler de çözmeye çalışıyoruz. Denizli’de bu iletişim çok güzel. Denizli’de pekçok alanda özellikle eğitim ve sağlık alanında vatandaşlarımızın desteği oluyor ama yine de kaynak Ankara’da. Ankara’nın desteği olmadan bazı temel hizmetleri tamamlayamıyoruz. Sizin aktardığınız taleplerden burada çözülemeyecek olanları biz de Ankara’da dile getirip çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bizim farkımız Ekonomi Bakanımızın Denizlili olup, ilimizin geçmişe dönük ve mevcut sorunlarına vakıf olması. Tabi bürokratik labirentleri aşarak geçmek te bizim görevimiz. Ben ve ilgili daire amirlerimiz bakanımızın bize sağladığı prestiji kullanarak hizmetlerin tamamlanması için gayret ediyoruz. Denizli’mizin çok daha iyi yerlere geleceğinden şüphemiz yok.”

Toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri de Merkezefendi’deki çalışmalarıyla ilgi bilgiler verdi. Muhtarlar ise, mahallelerinde yaşanan sıkıntılar ile sorunları dile getirdi, taleplerini aktardı. Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.