Vali Altıparmak’a veda yemeği – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Vali Altıparmak’a veda yemeği

Vali Altıparmak’a veda yemeği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Temmuz 2017 Pazar - 15:54Güncelleme: 2 Temmuz 2017 Pazar - 15:54
Vali Altıparmak’a veda yemeği

Son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Ahmet Altıparmak’a hemşehrileri ve İstanbul Siyasal’dan arkadaşları verilen yemekle veda etti.

İstanbul Siyasal Mezunları, veda yemeğini Değirmende Alabalık Restoran’da verdi. Yemeğe Vali Ahmet Altıparmak eşi Özlem Altıparmak, Kaan Seyhan, Atilla Çölhan, Meryem Salman, Nejla Yüksel, Hasan Yüksel, Abdullah Mersin, Ali Akdemir, Ünal Müstah ve Sadık Arslan ile İlimizdeki İstanbul Siyasal mezunları katıldı.

Bir yıl önce göreve başladığı Denizli'de şevkle ve heyecanla çalıştığını söyleyen Vali Altıparmak, "Denizli’nin benim nezdimde hep ayrı bir yeri, ayrı bir hatırası olacak. Bu vesileyle sizlere bu gece için teşekkür ediyorum" dedi.

HEMŞEHRİLERİ DE YEMEK VERDİ

Kırşehirliler Derneği de Vali Altıparmak ve eşi Özlem Altıparmak’a veda yemeği verdi. White Heaven Hotel deki yemeğe Kırşehirliler Derneği Başkanı Ramazan Barlas ile Denizli’de ikamet eden Kırşehirliler katıldı.

Kırşehirli hemşehrilerine teşekkür eden Altıparmak, Denizli'de görev yapmaktan mutlu olduğunu, görev yaptığı süre boyunca güzel hizmetlerde bulunduğuna inandığını söyledi.