Vali Altıparmak Denizli’den ayrıldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Vali Altıparmak Denizli’den ayrıldı

Vali Altıparmak Denizli’den ayrıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Temmuz 2017 Salı - 17:47Güncelleme: 4 Temmuz 2017 Salı - 17:47
Vali Altıparmak Denizli’den ayrıldı

Denizli Valiliğine geçen yıl atanan ve 21 Temmuz 2017 tarihli Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine alınan Ahmet Altıparmak, bir yıl görev yaptığı ilden ayrıldı.

Bir yıl görev yaptığı Denizli Valiliğine bugün son kez gelen Ahmet Altıparmak, kendisini uğurlamaya gelen konuklarını ağırladı. Daha sonra da valilik protokol girişine indi. Protokol üyeleri ve vatandaşlarla hatıra fotoğraf çektiren Altıparmak, veda ederek Çardak Havalimanı’na gitti.

Vali Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, valilik personeli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından uğurlandı.

Vali Altıparmak Denizli’den ayrıldı

VEDA YEMEĞİ VERİLDİ

Öte yandan Vali Ahmet Altıparmak onuruna Marla Restoran’da veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Gülsezen, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.