Üniversite adayı gençlerle buluşan Zolan: Bilinçli ve doğru tercih yapmak önemli – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Üniversite adayı gençlerle buluşan Zolan: Bilinçli...

Üniversite adayı gençlerle buluşan Zolan: Bilinçli ve doğru tercih yapmak önemli

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ağustos 2023 Salı - 10:39Güncelleme: 1 Ağustos 2023 Salı - 10:42
Üniversite adayı gençlerle buluşan Zolan: Bilinçli ve doğru tercih yapmak önemli

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ardından tercih yapacak öğrencilerle bir araya geldi. Zolan, öğrencilerin sınavda aldıkları puanın yanında bilinçli ve doğru tercih yapmalarının da önemli olduğunu söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından ücretsiz verilen YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde tercih danışmanlığı hizmeti alan gençlerle bir araya geldi.

Öğrencilere başarı dileyen Zolan, gençler ve aileleri ile bir süre sohbet etti. Yoğun bir çalışmadan sonra üniversite sınavına giren gençlerin tercih aşamasına geldiğini dile getiren Zolan, sınavda aldıkları puanın yanında bilinçli ve doğru tercih yapmalarının da önemli olduğunu söyledi.

“YOĞUN İLGİ VAR”

Gençlere yardımcı olmak, detayları anlatabilmek, puan, istek ve yeteneklerine göre alternatif tercihleri gözler önüne sermek için bilgilendirme yaptıklarını kaydeden Zolan, “Gençlerimizden, YKS Tercih Danışmanlığı hizmetimize gerçekten yoğun bir ilgi var. İnşallah gönüllerindeki bölümlere yerleşirler. Biz gençlerimizin herhangi bir bilgi eksikliği olmadan tercihlerini yapmalarını, hayata, geleceğe doğru bir şekilde başlamalarını arzu ediyoruz” dedi.

“GENÇLER GELECEĞİMİZ”

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin yanında olduklarını belirten Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi bu alanda da gençlerimizin yanındayız. Onlara destek olmak için böyle bir danışma merkezi oluşturduk. Hayırlı olmasını, gönüllerindeki bölümlere yerleşmelerini Allah'ım nasip etsin. Gençler bizim geleceğimiz, gözbebeğimiz, enerjimiz, gücümüz. İnşallah bu enerji ve güçle geleceğimiz çok güzel olacak.”

8 AĞUSTOS’A KADAR SÜRECEK

Eğitim İçin El Ele Projesi kapsamında verilen ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti 10:00-17:00 saatleri arasında Nihat Zeybekci Kongre ve KültürMerkezi Salon 5’de veriliyor. 8 Ağustos’a dek sürecek hizmetten faydalanmak isteyen gençlerin 0 (258) 280 2585-34-35 numaralı telefondan randevu almaları gerektiği bildirildi.